Takip Et

SON DAKİKA

Büyükşehir plajları sezona hazırlıyor

17 Nisan 2018, Salı 16:08

     


2017 yılı yaz sezonu başında sahil yerlerinin düzenleme ve tasarrufunun Aydın Büyükşehir Belediyesine geçmesinin ardından Kuşadası’nda Sevgi Yolu Plajı geçen yıl yapılan düzenlemelere bu yıl Sevgi Plajı’nda devam edildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Aydın'ın Büyükşehir olmasının ardından 3 yıldır tartışma konusu olan Kuşadası'ndaki sahillerindeki plajların işletmesi, 3 yıldır yürütülen hukuki sürecin ardından 2017 yaz sezonunda Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne geçti. Bundan sonra çalışmalarını vatandaşların çıkarları doğrultusunda hızlandıran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Sevgi Plajını düzenledikten sonra 2018 yazına Ada beyaz evlerden Sevgi plajının oraya kadar olan bölgeyi hazırlıyor.

2018 yazına muhteşem projelerle hazırlanan Aydın Büyükşehir Belediyesi önce halk plajlarının bakım ve düzenlemesine başladı. Bisiklet yolu ve yürüyüş yolu şimdiden vatandaşların hizmetine sunuldu. Modern (asfalt) kaplama üzerine desen ve boyama yapılarak konforlu bir tartan alan yapıldı.

“BŞB’DEN ÖNCE SAHİLLER BAKIMSIZ VE KİRLİYDİ”

İki yıldır Büyükşehir Belediyesi’nin sahillerde yaptığı çalışmalarla mutlu olduklarını kaydeden site sakinleri, “Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin eli değmeden önce sahiller bakımsız ve kirliydi. Büfeler yoktu, duşa kabin, tuvalet imkanları yetersizdi. Yol yürünemeyecek hale gelmişti. Düşenler dahi oluyordu. Şimdi ise yollarımız yatak gibi dümdüz oldu. Çalışmalar hala devam ediyor. Topuklu Efemize teşekkür ediyoruz” dediler. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler