Takip Et

Yaman: “Özgürlük” en büyük Allahsızlaştırma operasyonudur

17 Ocak 2017, Salı 10:16

     


ENSAR Vakfı’nın etkinliğinde konuşan İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ömer Miraç Yaman, “özgürlük” adı altında “Allahsızlaştırma operasyonu” yapıldığını söyledi. Yaman, “Son 30 yıldan beri dünyadaki en büyük Allahsızlaştırma operasyonu, Allah’tan koparma operasyonu, özgürlük operasyonudur” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

ENSAR Vakfı Aydın Şubesi’nin Efeler’deki Hisayet Sayın Kültür Merkezi’nde düzenlediği, “Bu çocuk çıldırmış olmalı, anne babalar için ergenlerle iletişim sanatı” konulu konferansa, İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ömer Miraç Yaman konuşmacı olarak katıldı.

Etkinlik, Ramazanpaşa Camisi din görevlisi Maksut Yelken’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından ENSAR Vakfı Aydın Şube Başkanı Kerim Erim'in açış konuşmasının ardından İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ömer Miraç Yaman’ın konuşmasına geçildi.

“ÇOCUKLARIMIZA YETERİNCE VAKİT AYIRMIYORUZ”

Nazilli ve Efeler’de binlerce çocuğun katıldığı 5 ayrı konferans verdiğini belirten Yaman, günümüzde çocukların gittikçe yalnızlaştığını söyledi. Ailelerin çocuklarıyla yeterince ilgilenmediğini ifade eden Ömer Miraç Yaman, günlük işler, sosyal medya ve televizyonla vakit geçirirken çocukların ihmal edildiğini belirtti. Gençlerin bu durumdan olumsuz etkilendiğini vurgulayan Miraç, Hz. Muhammed’in hayatından örnekler vererek ailelerin çocuklarıyla daha fazla ilgilenilmesini istedi.

“DİZİLER KÖTÜ YÖNLENDİRİYOR”

İlgilenilmeyen çocukların internet ve televizyona yöneldiğini söyleyen Yaman, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çocuklar maalesef yalnızlar. Zannediyorsanız ki sizin televizyon izlediğiniz zamanlardaki gibi diziler izliyorlar zannediyorsanız avcunuzu yalarsınız. İzledikleri dizileri size anlatmaya kalksam, burada sabaha kadar ağlarsınız. Size sadece bir örnek vereyim. Türkiye’de bir milyonun üzerinde izleyiciye ulaşmış bir yabancı dizi var. Dizinin ilk bölümünün bitiminde ensest ilişki var. İki kardeş birbiriyle yatıyor. Sonra, ‘Bizim çocuklara ne oluyor?’ diyoruz.

“ÖZGÜRLÜK”, ALLAHSIZLAŞTIRMA OPERASYONU

Bir süre önce yaşadığı bir anıyı anlatan Ömer Miraç Yaman, özgürlük adı altında Allahsızlaştırma operasyonu yapıldığını söyledi. Yaman, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Geçenlerde birisiyle konuşuyoruz. ‘Hocam biz daha çocuk yapmayı düşünmüyoruz’ diyor. ‘Siz kimsiniz hanımefendi?’ dedim. Haşa, Allah katından bir makam mı edindiniz? Hadsizliğe bakar mısınız? En son benim bir arkadaşım aynı hatayı yaptı. Geç evlenmişti. ‘Ömer zaten geç evlendik, hanımla biraz gezelim biz’ dedi. Uyardım. ‘Bak seni eskiden beri tanıyorum. Sen Allah’ı bilen birisisin. Böyle şeyler söyleme. İntihar olur’ dedim. 4 yıl sonra yine karşılaştık. ‘2 yıldır doktor doktor geziyoruz, çocuk sahibi olamıyoruz’ dedi. Kimmiş veren? Allah (CC). İçimize fazla özgüven kaçtığı için kendimizi adam zanneder olduk. Bakın dikkat buyrun, son 30 yıldan beri dünyadaki en büyük Allahsızlaştırma operasyonu, Allah’tan koparma operasyonu, özgürlük operasyonudur. Ama adına ‘Allahsızlaştırma’ demediler. Ne dediler? ‘Sen özgürsün!’ Neyim özgür benim? Telefonla oynarken özgürsün, üstünü alırken özgürsün, saçını kestirirken özgürsün, yemeğe giderken özgürsün. Reklamlar böyle değil mi? Peki soruyorum size. Biz yemek yerken özgür müyüz? Üstümüze bir şey giyerken özgür müyüz? Yahu kusura bakmayın. Ben ayak yoluna giderken de özgür değilim. Ordan çıkarken de özgür değilim. Benim her adımım belli. Rasulullah Sallallahu Aleyhi Ve Sellem ne yaptıysa onu yapacağım. Ne yapmadıysa uzak duracağım. Adam operasyonu süper çekiyor.” (NACİ ERİŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler