Takip Et

Ülkücü İşçiler Derneği başkanlığına Gümüş yeniden seçildi

17 Ocak 2017, Salı 12:01

     


Geçtiğimiz yılın mayıs ayında açılan ve başkanlığına Mesut Gümüş'ün atandığı Ülkücü İşçiler Derneği Aydın Şubesi'nin 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Üyeler, atama ile göreve gelen Mesut Gümüş'ü bu kez 'seçilmiş başkan' yaptı.

Mesut Gümüş yeniden başkan seçilirken İl Başkan Yardımcılığı görevine Musa Taşsın, Mutlu Engin, Murat Şentürk ve Nazire Bayhan getirildi. Eğitim Birim Başkanlığı'na Sonay Kanut, Teşkilatlandırma Birim Başkanlığı'na Saliha Seyrek, Bilgi İşlem ve Basın Yayın Birimi Başkanlığı'na Oğuz Coşar, Hukuk Birimi Başkanlığı'na Av. M. Akif Ünlüoğlu, Denetleme Birim Başkanlığı'na Ahmet Abalı, Muhasebe Birim Başkanlığı'na Ferhat Koca, Sosyal Faaliyet Birim Başkanlığı'na Mustafa Yılmaz, İş ve İşçi Bulma Birim Başkanlığı'na Levent Varol, Mahalli Teşkilatlandırma Birim Başkanlığı'na Mehmet Korkmaz ve Dernek İdari Amirliği'ne Murat Bayrak getirildi.

Genel Kurul'un açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Gümüş, derneğin açıldığı günden bugüne kadar yapılan faaliyetler ve önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi vererek, "Son olarak derneğimize üye olsun ya da olmasın, tüm işçi kardeşlerimizin yanında olduğumuzun ve haklarını her kademede sonuna kadar savunacağımızın söz veriyorum" dedi. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler