Takip Et

Kansere yenilen Aleyna, son yolculuğuna uğurlandı

17 Ocak 2017, Salı 15:30

     


Söke’de yakalandığı doku kanseri ile 10 aydır mücadele eden 15 yaşındaki Aleyna Melez, yaşam savaşını kaybetti. Aleyna, sevenlerinin gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı. Söke 100. Yıl Atatürk Ortaokulu öğrencisi Melez’i, son yolculuğunda öğretmenleri ve arkadaşları da yalnız bırakmadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke’de yaşayan 15 yaşındaki ortaokul öğrencisi Aleyna Melez, doku kanseri sebebiyle yaşamını yitirdi. Aleyna'nın ölümü, arkadaşlarını, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Aleyna Melez’in cenazesi, önce Çeltikçi Mahallesi’ndeki evinin önüne getirilerek helallik istendi, ardından dini vecibeleri için Hacı Sivaslı Camisi'ne götürüldü.

OKUL ARKADAŞLARI VE ÖĞRETMENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Aleyna Melez ile aynı okulda okuyan arkadaşları, cenazede arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Bazı öğrenciler, duygularına hakim olamayarak tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Üç kardeşin ortancası olan Aleyna’nın babası Hasan Melez ile annesi Gönül Melez, 9 buçuk aylık tedavi sürecinin sonunda kızlarını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadı.

Etrafına neşe saçan ve hayat dolu birisi olarak bilinen talihsiz Aleyna için bugün öğle namazını müteakip Söke Hacı Sivaslı Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından Aleyna, gözyaşları arasında Söke İlçe Mezarlığı’nda toprağa verildi. Baba Hasan Melez, taziyeleri kabul ederek metanetini korumaya çalıştı.

Geçtiğimiz yıl bacağında ağrılar başlayan Aleyna Melez, ailesi tarafından Söke Fehime-Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne götürülmüş, doktorlar bacağından doku örneği alınan Melez’e ‘yumuşak doku kanseri’ teşhisi koymuştu. Geçtiğimiz günlerde büyük bir operasyon geçiren Aleyna Melez, bir hafta yoğun bakımda tedavi altında tutulmuş, daha sonra taburcu edilmişti. Aleyna, dün öğle saatlerinde evinde hayata veda etti. Aleyna Melez, Söke CHP eski ilçe başkanı Erkan Polat’ın da yeğeniydi. (GÖKHAN DÜZYOL)

Gençliğine doyamadı Söke Aleyna'ya ağlıyor

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler