Takip Et

SON DAKİKA

Duyarlı öğrencilere Başkan Kale'den ödül

17 Ocak 2017, Salı 12:10

     


İncirliova Hürmüs Ayaydın İlkokulu 2. sınıf öğrencileri, 'Değerler Eğitimi' kapsamında işledikleri “Cömertlik ve Yardımlaşma” konusuna bağlı olarak topladıkları giysileri, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere İncirliova Belediyesi Sosyal Hizmet Ağı İBSHA’ya teslim etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Öğrencilerin bu duyarlı davranışlarından büyük bir memnuniyet duyan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, öğrencileri okullarında ziyaret ederek kendilerine birer adet Tangram Ahşap Zeka Oyunu Seti hediye etti.

Ziyaret esnasında öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Kale; “Yaşınız küçük ama yürekleriniz kocaman. Sizlerin bu davranışı bizi onurlandırmıştır. Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

Millet olarak birlik, beraberlik ve yardımlaşma geleneğinden geldiklerini dile getiren Okul Müdürü Kenan Çalışkan ise Başkan Kale’nin okula yaptığı ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını söyleyerek Başkan Kale’ye teşekkür etti.

“OKULUMUZUN İHTİYAÇLARINI GİDERECEĞİZ”

Ziyaret sonrası Okul Müdürü Çalışkan ile bir süre sohbet eden ve okul hakkında bilgi alan Başkan Kale, “Daha önce bu okulumuzun bahçe düzenlenmesini, okul yolunda da orta refüj çalışmasını ve parke taşı döşemesini gerçekleştirmiştik. Bugün de bahçe duvarları ile demir korkuluklara ihtiyaç duyulduğunu öğrendik. İnşallah önümüzdeki günlerde bu sorunu da çözüme kavuşturacağız. İncirliova Belediyesi olarak elimizdeki imkanlar doğrultusunda eğitim ve öğretime desteğe devam edeceğiz” diye konuştu. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 

 







 
Son Eklenen Haberler