Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Öztürk, hortum bölgesinde incelemelerde bulundu

17 Ocak 2017, Salı 10:17

     


Koçarlı’da sabah saatlerinde meydana gelen hortumda zarar gören alanda Koçarlı Ziraat Odası Başkanlığı ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri incelemelerde bulundu. Hortumdan 75 ağacın zarar gördüğü belirlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Koçarlı’nın Dedeköy, Tekeli ve Kumbahçe mahallelerindeki dağlık kesimlerde etkili olan hortumda çok sayıda zeytin ağacı söküldü. Yaklaşık 5 dakika süren hortumda, Rauf Değirmenci'ye ait 17 dönümlük arazide bulunan zeytin ağaçları zarar gördü. Bazı ağaçlar kökünden sökülürken mahalledeki 2 evin çatısı uçtu, penceresinde hasar oluştu.

“GEREKLİ DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ”

Alanda incelemelerde bulunan Ziraat Odası Başkanı Mutlu Öztürk, bölgede ilk kez hortum çıktığını ifade ederek, “İlçemizde şiddetli yağış ve fırtına maddi hasara yol açtı. Çok şükür, aşırı yağış ve fırtınadan kaynaklanan hortum can kaybına yol açmadı. Önemli olan da bu. Koçarlı Belediyesi ve Ziraat Odası olarak çiftçilerimize ve maddi zarar gören vatandaşlarımıza gerekli desteği vereceğiz. Hepimize geçmiş olsun” dedi.

Öte yandan Koçarlı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerinin zarar tespit çalışmalarına başladığı bildirildi. (GÖKHAN DÜZYOL)

Aydın'da hortum, ağaçları söktü

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler