Takip Et

Aydınlı gençlerden dizi atağı

17 Ocak 2017, Salı 10:00

     


Çineli bir grup genç, ilçenin tanıtımını yapmak ve ilçeyi cazibe merkezi haline getirmek için harekete geçti. Gençler, amatör ruh ve profesyonel bir anlayış ile dizi çekeceklerini duyurdu.

Çineli bir grup genç, ilçenin tanıtımını yapmak amacıyla bir dizi çekmeye karar verdi. Gençler, Ekip 09 adını verdikleri dizide aşk, macera ve aksiyon konularını işleyeceklerini ve izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmak istediklerini söylediler.

Dizinin yönetmenliğini üstlenen Çineli tiyatrocu Ömer Önel, “Bir grup heyecanlı genç, bana bir dizi çekmek istediklerini söyledi. Biz de gençlerin hevesini kırmamak ve ilçemiz için güzel bir icraatta bulunmak için bu yola öncülük etmeye karar verdik. Çinelilerin sahne alacağı ve yöreye özel bir çalışma olacak. Amacımız, hem Çinelilerin kendi değerleri ve insanı ile keyifli dakikalar geçirmelerini sağlamak hem de Çine’yi dünyaya daha iyi tanıtmak. İlçemiz turizm merkezlerine açılan kapı özelliği taşıyor. Bu memlekette yaşayan bizler de memleketimizin reklamını yapmak için kolları sıvadık. Çineliler, merakla diziyi beklesin. Onları memnun etmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

Çine’de Ekip 09 adı altında çekilecek olan dizinin fikir babaları Cihan Akkurt, Faruk Kozan ve Adnan Akboğa, filmin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlayacaklarını ifade ederken dizide oynayacak bayan oyuncuya ihtiyaç duyduklarını ve senaryoda oynamak isteyenlerin kendilerine ya da dizinin yönetmeni Çine Kültür Merkezi görevlisi Ömer Önel’e ulaşabileceklerini söyledi. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler