Takip Et

Aydın’a kar yağdı, kar bisikletine rağbet arttı

17 Ocak 2017, Salı 12:16

     


Aydın'da yıllar sonra yağan kar, bisiklet satıcılarının da yüzünü güldürdü. Vitrinlerde yerini alan kar bisikleti, büyük rağbet görüyor. Didim’de bisiklet satıcılığı yapan Emine Sümer, kar ve kum bisikleti olarak üretilen bu ürünün insanlar tarafından çok talep edildiğini bildirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim’de 24 yıldır bisiklet sektöründe faaliyet gösteren Sümer Ticaret firmasının sahibi Emine Sümer, ilçede yerli ve yabancı bisiklet tutkunlarına hizmet veriyor. Didim’de bisikletin ayrı bir konuma geldiğini ve küçük gruplaşmaların oluştuğunu belirten Sümer, bütün bisiklet kullanıcılarına yol yardımı hizmeti verdiğini ve her konuda da yardımcı olduğunu söyledi.

Kar ve kum bisikleti olarak üretilen ‘Carraro Fat Bike’ marka bisikletlerin rağbet gördüğünü belirten Emine Sümer, Didim’de kar ve kum çok fazla olmamasına rağmen talep olduğu için bu bisikleti iş yerine getirerek satışa sunduğunu ifade etti. Bu bisikletin karda ve kumda rahat bir şekilde sürülebildiğini kaydeden Sümer, “Normal ince tekerlekli bisikletler karda kayma yapıyor. Ama bunlarda kayma yok, zemine daha güzel oturuyor. O yüzden tercih ediliyor. Normalde bisikletlerimizin lastikleri 26x195, bunun ise 26x4.0. İlk olarak piyasaya 3 yıl önce çıkmıştı. İlk yılda da ikinci yılda da talep oldu. Bu senede ben müşterilere hitap etmek için getirdim. İnsanlarımızın bazıları meraktan da satın alıyor” dedi.

BİSİKLET YOLLARI İSTEDİ

Sümer, “Bisiklette her zaman markaya ve kaliteye dikkat ediyorum. Satış oranları da çok güzel, yerli ve yabancı müşterilerim var. Didim’de bisiklet ayrı bir konuma geldi. Küçük gruplaşmalar oluştu. Ben bütün bisiklet kullananlara yol yardımı hizmeti veriyorum, her konuda da yardımcı oluyorum. Didim Belediyesi’nden de Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden de bisiklet yolları istiyoruz. Bunu yerli ve yabancı bütün bisiklet kullanıcıları istiyor” diye konuştu. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler