Takip Et

SON DAKİKA

Üniversite arazisini yerinde incelediler

16 Kasım 2016, Çarşamba 15:18

     


Koçarlı’nın Çakmar Mahallesi’ndeki yüksekokulun ilçe merkezine taşınması için çalışmalarını sürdüren Koçarlılı yöneticiler, okul yapılması amacıyla belediye tarafından bağışlanan arazide incelemelerde bulundu. Yüksekokulun durumunun görüşüldüğü toplantıda üniversiteyle ilgili projelerini anlatan Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, birlik olunduğu takdirde ilçeye üniversite kazandırılacağını kaydetti.

GEREKİRSE KAPI KAPI DOLAŞILACAK

Toplantının ardından yüksekokul yapılması planlanan arazide incelemeler yapıldı. Toplantıya katılan; sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve siyasi parti başkanları, Koçarlı için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarının altını çizerek, “Gerekirse kapı kapı dolaşarak bu okulu ilçemize kazandıracağız. Okul için onca mücadele verdik, artık sona geldiğimizi düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde yeniden toplanarak yapacaklarımız hakkında konuşacağız, üniversitemizi Koçarlı’mıza kazandıracağız” dediler.

İncelemeye; Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, STK temsilcileri ve siyasi parti başkanları katıldı. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 

 







 
Son Eklenen Haberler