Takip Et

SON DAKİKA

Tarihi ve kültürel gezileri için Nazilli Belediyesi’nden otobüs desteği

16 Kasım 2016, Çarşamba 10:49

     


Nazilli Belediyesi, kurum, kuruluş, oda ve derneklerin düzenlediği gezilere belediyeye ait ulaşım araçlarını ücretsiz tahsis ederek destek oluyor. Geçtiğimiz günlerde Nazilli Vergi Dairesi, Nazilli Emekli-Sen Derneği ve ADÜ İsabeyli ve Nazilli yerleşkesi öğrencilerinin düzenlediği tarihi ve kültürel gezilerde de belediyeden otobüs desteği sağlandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın oluru ile Nazilli Vergi Dairesi çalışanları aileleri ile birlikte Çanakkale’ye, Emekli-Sen Derneği üyeleri Marmaris ve Datça’ya, ADÜ’lü üniversite öğrencileri de Arpaz Esençay’a Nazilli Belediyesi otobüsleri ile gitti. Otobüs desteği sayesinde gezilere aileleri ile birlikte katılabilen Nazilli Vergi Dairesi çalışanları, Emekli-Sen üyeleri ve üniversite öğrencileri, Nazilli Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür etti.

Nazilli Belediyesi’nin kurum, kuruluş, oda, dernek, okul, öğrenci ve sivil toplum kuruluşlarına verdiği gezi desteğinin eldeki imkanlar ölçüsünde devam ettiğini dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Büyüklerimizin, kardeşlerimizin zaman zaman bizden bu tür talepleri oluyor. Biz de elimizdeki fırsatlar ölçüsünde düzenlenen tarihi ve kültürel etkinliklere, gezilere, spor müsabakalarına ve inceleme gezilerine otobüs ile ulaşım desteği vererek üzerimize düşeni yapıyoruz” İfadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler