Takip Et

SON DAKİKA

Özgün Etüt Merkezi öğrencileri için kurban kesti

16 Kasım 2016, Çarşamba 11:14

     


Özel Özgün Etüt Merkezi, etüt merkezinin, öğrencilerin ve öğretmenlerin kaza, bela ve kötülüklerden korunması dileğiyle kurban kesti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Özel Özgün Etüt Merkezi TEOG sınavına girecek öğrencilerin sınavdan önce moralini yükseltmek, farklı bir etkinlik yapmak ve etüt merkezinin, öğrencilerinin ve öğretmenlerinin kaza, bela ve kötülüklerden korunması amacıyla kurban kesti. Aydın’ın çocuklarına faydalı olmak için çalıştıklarını söyleyen Özel Özgün Etüt Merkezi Kurucu Müdürü Gönül Özgün, “2004 yılında ilk etüt merkezini açtığım dönemde, Aydın’da etüt merkezi olmadığı için çok şaşırdılar. Fakat yolun sonunda başarılarımızı gördükçe, o şaşkınlıkla karşılayan insanların yanımızda oluklarını gördük. Ben Aydın’da etüt merkezi açtıktan sonra bir sürü etüt merkezi açıldı. Bununla gurur duydum. Demek ki güzel bir şey yaptım ki rol model oldum. 36 yıldır Aydın'dayım. 23 yıl Milli Eğitim’in çeşitli okullarında, dershanelerde çalıştım. Bu kadar birikimi harcamak istemedim. Çocuklara, insanlara, Aydın’a, Aydın’ın çocuklarına faydalı olmak için bir şeyler yapmak istedim. Bu yüzden bir etüt merkezi açtım ve 13 yıldır etüt merkezini çalıştırıyorum. Yaptığım işle gurur duyuyorum. Gençleri, çocukları çok seviyorum. Etüt merkezimiz, her yıl mutlaka derece yapar. Çocuklarımız bizi seviyor, onlar için emek harcadığımızı görüyorlar. Onlarda bu emeğin karşılığını fazlasıyla veriyorlar” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİN SINAVDA DERECE YAPACAĞINDAN EMİNİM”

Her sene sınavlardan önce bir etkinlik yaptıklarını söyleyen Özgün, “Her sene sınav öncesi bir etkinlik yapıyoruz. Bu yıl değişiklik olması için hem etüt merkezimizin hem de öğrencilerimizin kazadan beladan, kötülüklerden korunması adına kurban kesmek istedik. Bunun için tüm öğrencilerimiz, etüt merkezimiz, öğretmenlerimiz adına küçük bir kurban kesiyoruz. Allah kabul etsin. Çocuklarıma da 23 ve 24 Kasım’da girecekleri TEOG sınavında başarılar diliyorum. Başaracaklarından eminim. Bu yıl da derece yapacağımızdan eminim” diye konuştu. (KIYMET SARIYILDIZ)

 







 
Son Eklenen Haberler