Takip Et

SON DAKİKA

İncirliova’da çaya zam

16 Kasım 2016, Çarşamba 10:30

     


İncirliova Kahveciler Odası, kahvehanelerde bir bardak çayın 1 liradan satılacağını açıkladı. Bir liralık çayın 1 liralık fiyatı Aydın’da ilk kez İncirliova’da uygulanacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İncirliovalı kahveciler, Kahveciler Odası’nın düzenlediği toplantıda bir araya geldi. Sinema Salonu’nda düzenlenen toplantıda Oda Başkanı Özkan Türkkan ile yöneticiler hazır bulundu. Oda Başkanı Türkkan, bir bardak çayın 75 kuruşa satılmasının kahveci esnafını kurtarmadığını aksine zarar ettiklerini, ilçede artık bir bardak çayın 1 liradan satılacağını söyledi.

Çay, şeker, su ve elektrik ücretleri ile iş yeri kiralarının artmasından dolayı, maliyetlerinde arttığını belirten Türkkan, bu fiyat tarifesini uygulayan ilk ilçe olduklarının da altını çizdi. Bazı kahveci esnafı, kahveciler arasında fiyatlarda tutarsızlık yaşandığını, yeni fiyatların uygulanmasında da sıkıntı yaşanacağını ileri sürdü.

Yeni fiyat tarifesiyle birlikte İncirliova’da kahvehanelerde çay, oralet, ıhlamur, kuşburnu vb. içeceklerin bir bardağı 1 liradan, kahve 1 buçuk liradan satılacak. Meşrubatlar ise yüzde 70’e kadar kar ilave edilerek satılacak. Söz konusu fiyat değişikliği cuma gününden itibaren uygulanacak. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler