Takip Et

SON DAKİKA

AY-SİAD büyüyor

16 Kasım 2016, Çarşamba 16:15

     


İlçelerden üye kayıtlarını sürdüren Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AY-SİAD), Çine'de gerçekleştirdiği üyelik çalışmasının ardından tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan AY-SİAD Başkanı Özen Gündüz, ilçelerdeki üyelik çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AY-SİAD) Yönetim Kurulu üyeleri ve Çineli iş adamları ile Çine’de Mehmet Zengin’in Yeri’nde bir araya geldi. Toplantıda, AY-SİAD yöneticilerinin Çine'de ziyaret ettiği üyeler, Aydın'dan gelen AY-SİAD üyelerine tanıtıldı. AY-SİAD'ın Çine Koordinatörlüğü'ne de Ali Rıza Candan getirildi. Candan, Çineli üyeler adına dernekte yer almaktan mutluluk ve onur duyduklarını ifade etti.

100 üyeye ulaştıklarını belirten Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AY-SİAD) Başkanı Özen Gündüz, “Derneğimizin kuruluş amacı; milliyetçi, maneviyatçı, mukaddesatçı, ticari alemin içinde olan insanları bir araya getirmekti. Bunu başardık, inşallah yakın zamanda Çine'deki arkadaşlarımız da bunu sağlayacaktır. Derneğimizin kurulalı 20 ay olmasına rağmen şehirde bir baskı unsuru oluşturmak için faaliyetlerde bulunduk. Geçen ay dernek olarak Aydın Valiliği Planlama Koordinasyon Toplantısı’na davet edildik, bu toplantılarda bütün il genelindeki kurum müdür ve amirleri ile bir araya geliyoruz. Aynı düşünceyi paylaşan, vatanını, milletini seven, ticari alemin içinde yer alan arkadaşlar arasındaki kaynaşmayı sağlamayı amaçlıyoruz. Bunlar çok güzel şeyler, bunun yanında dernek olarak eğitim, kültürel ve sosyal faaliyetler de yapıyoruz. Sosyal sorumluluk projeleri hazırlıyor ve faaliyete geçiriyoruz. Düzenlediğimiz sosyal faaliyetlerle, gezilerle, ailelerin kaynaşmasını sağlıyor, ticari alemin dışında kalan vakitlerini bir arada geçirmeye çalışıyoruz.” dedi.

AY-SİAD MEYVE VERMEYE BAŞLADI

AY-SİAD’ın kökünü salan ve gövdesi oluşan bir ağaç olduğunu ifade eden Gündüz, “Derneğimizin artık meyve verme vakti geldi. Artık Aydın’da kamu kurum ve kuruluşlarında, STK’larda söz sahibi olan bir dernek olduk. Üyelerimizin girişlerini ince eleyip sık dokuyoruz. Üyelik için başvuruda bulunanlar, yönetim kurulumuz tarafından onay verilmeden üye yapılmıyor. Aydın’ın gelişmesi için nasıl katkı yapabiliriz, artık bunu düşünecek noktaya geldik. İlçelerimize doğru yavaş yavaş çalışmalarımıza başladık. Sloganımızda olduğu gibi 'Birlik içinde güçlü yarınlara' emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı. (OSMAN YURTTAŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler