Takip Et

SON DAKİKA

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli Aydın’da

16 Eylül 2018, Pazar 13:22

     


Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Ege Bölge Toplantısı'na katılmak için Aydın'a geldi. Bakan Pakdemirli'nin ilk durağı İncirliova'da bulunan Günaydınlar Organik İncir İşleme Tesisi oldu. Burada pamuk buketi ile karşılanan Bakan Pakdemirli, “Yeni jenerasyon çiçek olan pamuk buketiyle karşılandık, ne güzel” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, sabah saatlerinde Aydın Otoban gişelerinde Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim ve Rıza Posacı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ve kamu kurum temsilcileri tarafından karşılandı.

PAMUK BUKETİ İLE KARŞILANDI
Bakan Pakdemirli’nin ilk durağı İncirliova'da Kırsal Kalkınma Desteği ile kurulan Günaydınlar Organik incir İşletme Tesisi oldu. İşletme girişinde işletme çalışanları tarafından çiçekle, Nazilli Pamuk Araştırma Enstitüsü Müdürü Koray Şimşek tarafından da pamuk buketi ile karşılanan Bakan Pakdemirli, pamukla karşılanmasını 'Yeni jenerasyon çiçek' olarak adlandırdı.

BASIN MENSUPLARINA İNCİR İKRAM ETTİ
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ziyareti sırasında Günaydınlar Organik İncir İşletme Tesisi sahibi Kazım Günaydın’dan işletme hakkında bilgi aldı. Beraberindeki heyet ile işletmenin incir üretim, işleme ve paketleme alanlarını gezen Bakan Pakdemirli, bu esnada kendisini takip eden basın mensuplarına da incir ikram etti. Bakan Pakdemirli, işletme gezisinin ardından işçiler ve protokol üyeleri ile hatıra fotoğrafı çekildi. (AYŞE YILMAZ / EDİZ VERDİOĞLU) 







 
Son Eklenen Haberler