Takip Et

SON DAKİKA

"Nevaleyi düzdük"

16 Eylül 2018, Pazar 20:00

     


Türkiye Ziraat Odaları Birliği Ege Bölge Toplantısı'na katılmak için Aydın'a gelen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'ye toplantı çıkışı çeşitli hediyeler verildi. Hediyeleri kabul eden Bakan Pakdemirli, "Bugün de nevaleyi düzdük" esprisi yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kongre Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Ege Bölge Toplantısı'na katılan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, toplantı sonrası Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim ve Rıza Posacı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Mehmet Kendirlioğlu ve Ziraat Odası başkanlarıyla hatıra fotoğrafı çekildi.

Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, Bakan Pakdemirli'ye körüklü çizme, poşu ve sekiz köşe kasket ile Aydın'ın yöresel ürünlerinin yer aldığı hediye sepeti armağan etti. Hediyeleri kabul eden Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Kendirlioğlu'na teşekkür ederek "Bugün de nevaleyi düzdük" esprisi yaptı. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler