Takip Et

SON DAKİKA

Bakan basına incir ikram etti

16 Eylül 2018, Pazar 11:48

     


Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ege Bölgesi’ndeki ziraat odası başkanları ve meclis başkanlarıyla gerçekleştireceği toplantı için Aydın’a geldi. Bakan Pakdemirli'nin ilk durağı Günaydınlar İncir İşleme Tesisi oldu. Pamuk buketi ile karşılanan Bakan Pakdemirli, “Yeni jenerasyon çiçek olan pamukla karşılandık ne güzel” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sabah saatlerinde Aydın Otoban gişelerinde, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim ve Rıza Posacı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ve kamu kurum temsilcileri tarafından karşılanandı.

PAMUK BUKETİ İLE KARŞILANDI
Bakan Pakdemirli’nin ilk durağı Kırsal kalkınma Desteği ile kurulan Günaydınlar Organik incir İşletme Tesisi ziyareti tesisi oldu. Beraberindeki heyet ile işletmeyi gezen Bakan Pakdemirli işletme girişinde,  Nazilli Pamuk ve Araştırma Enstitüsü Müdürü Koray Şimşek tarafından verilen pamuk buketi ile karşılandı. Bakan Pakdemirli, pamukla karşılanmasını 'Yeni jenerasyon çiçek' olarak adlandırdı. İşletme Sahibi kazım Günaydın’dan işletme ve incir üretimi hakkında bilgi aldı.


BASIN MENSUPLARINA İNCİR İKRAM ETTİ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Günaydınlar Organik İncir İşletme Tesisi sahibi Kazım Günaydın’dan işletme hakkında bilgi aldı. İncir üretim, işleme ve paketleme alanlarını gezdi. Bu esnada kendisini takip eden basın mensuplarına da incir ikram etti.

Bakan Pakdemirli işletme gezisinin ardından, işçiler ve protokol üyeleri ile hatıra fotoğrafı çekildi.(AYŞE YILMAZ)

 

 







 
Son Eklenen Haberler