Takip Et

SON DAKİKA

AHBAP Aydın Topluluğu Dünya Temizlik Günü için kolları sıvadı

16 Eylül 2018, Pazar 20:25

     


Haluk Levent öncülüğünde kurulan ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinde örgütlenerek sosyal sorumluluk etkinliklerine imza atan Anadolu Halk ve Barış Platformu'nun (AHBAP) Aydın Temsilciliği, 15 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla Aytepe Mesire Alanında çevre temizliği yaptı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Bugüne kadar birçok etkinliğe imza atan AHBAP platformunun Aydın kolu, Haluk Levent'in sosyal medyadan yaptığı çağrı üzerine 15 Eylül Dünya Temizlik gününde doğaya atılan çöpleri temizledi. AHBAP Aydın temsilcisi Banuçiçek Şahin önderliğindeki 7 kişilik ekip Aytepe Mesire Alanı ve amfi tiyatrodaki çöpleri topladı. Çevre temizliğinin önemine dikkat çekerek farkındalık yaratmayı amaçlayan grup üyeleri, 'Sevginin ve Gerçeğin Peşindeyiz' sloganı ile bu tür özel günlerde farklı etkinliklere imza atacaklarını kaydetti.

 

"BİZE DESTEK OLABİLİRSİNİZ"

AHBAP İl Temsilcisi Banu Çiçek Şahin, "Biz bugün aktif olduğumuz 55 ildeki belirli noktalarda çöp toplayarak hem Dünyanın temizlenmesine katkı sağlıyor hem de çöplerin yere atılmaması gerektiğiyle ilgili farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Başkanımız Haluk Levent öncülüğünde bugüne kadar çevre ve insanlık için çok güzel projelere imza attık, bunları sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir ve aramıza katılarak bize destek olabilirsiniz" dedi. Şahin, AHBAP'ın Anadolu kültür hazinesinin birleştirici ve dönüştürücü birikimini, çağdaş bilgi ve teknolojinin olanaklarıyla geliştirerek geleceğe taşımak üzerine kurulu, dayanışma, paylaşma ve sevgi üzerinden aidiyete dayalı değer sistemleri ile çalışan bir iş birliği hareketi olduğunu da sözlerine ekledi. (SİMGE ATA)







 
Son Eklenen Haberler