Takip Et

SON DAKİKA

Söke fuara hazır

16 Eylül 2017, Cumartesi 15:18

     


Söke Genç İşadamları Derneği, 21-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Söke Tarım, Sanayi, Ticaret Sergi ve Panayırı’nın tanıtım toplantısını yaptı. Lima Restoran’da yapılan toplantıda konuşan SÖGİAD Başkanı Bilal Ülker, fuara yoğun bir katılım olduğunu söyledi.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Bu yıl 24. kez düzenlenecek olan Söke Tarım, Sanayi, Ticaret Sergi ve Panayırı 21-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Katılımcı sayısının 49 olarak belirlendiği panayıra hayvancılık, ziraat, inşaat, elektrik sektörlerinden firmalar katılacak. Tanıtım toplantısında konuşan SÖGİAD Başkanı Bilal Ülker, bazı üyelerin kendi alanlarının bir kısmından feragat ederek yeni katılımcılara yer açtığını söyledi. Ülker, “Katılımcı sayısının artması için her sene kullandığı alandan fedakarlık yapıp yeni katılımcılara yer açan düzenli katılımcılarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Fuarın Sökeli sanayicilerin ticari gelişimlerine katkı sağlayacağını belirten Ülker, portföy ve ihracat açısından gelişim sağlanacağına inandığını vurguladı. Ülker, “Düzenlediğimiz fuar ile başta Sökeli vergi mükelleflerinin ticari gelişimine, vizyon ve misyonlarına katkı sağlaması, Türkiye’nin diğer bölgelerindeki firmalar ile güven çatısı altında iletişim ve ticari anlaşma kolaylığının sağlanması, müşterilerine ürün portföylerinin aynı alanda sunulması, üretici, distribütör ve bayi firmalar aracılığı ile ülke dışındaki teknolojileri ile buluşmasının sağlanarak, Söke’mizin ve ülkemizin gelişmesine katkı sağlamaya çalışacağız” diye konuştu.

 

SÖKELİ PROFESÖR DİYALOG GİRİŞİMİ OLABİLİR

Yıllardan beri ziraat fakültesinin Koçarlı’dan Söke’ye taşınması gerektiğini vurguladıklarını belirten Başkan Ülker, yeni rektörle Söke arasında gerilimli bir ilişki olduğunu söyledi. Ülker, “Ziraat Fakültesi, son iki dönemki rektörümüzden önce Koçarlı’ya verilmiş. Şimdiki rektörümüzün de Koçarlı ve Söke’deki fakülteleri Aydın’a toplama gibi bir niyeti var. Sivil toplum kuruluşları olarak bir önceki valimizi ziyaret ettik. Vali beye de rica ettik. Şimdi ki rektörümüzle bir diyalog sıkıntısı yaşadığımız aşikar, bunu inkar edemeyiz” dedi. Söke İşletme Fakültesi’ne Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nden Söke’li Profesör Fatma Neval Genç’in bir iletişim kanalı olduğuna inandığını belirten Ülker, en kısa zamanda rektörle de soğukluğun giderilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Ülker, “Yeni Söke’ye atanan ve hemen hemen altı ayını doldurmuş olan, Söke’li Dekan Profesör Fatma Neval Genç’in rektör tarafından Nazilli’den Söke’ye atanmasını şahsım adına Söke ile diyalog kurma girişimi olarak görüyorum” dedi. (HASAN ALP ŞAHİN)







 
Son Eklenen Haberler