Takip Et

SON DAKİKA

Jandarma, sızan sürücü için saatlerce uğraştı

16 Eylül 2017, Cumartesi 09:53

     


Nazilli'de yol kenarında araba lastiğini tamir etmeye çalışırken sızan alkollü sürücü ve arkadaşını ayıltmak için Jandarma ekipleri seferber oldu. Yol kenarında hareketsiz yatan sürücüyü uyandırmak için uzun süre çaba serf eden Jandarma, iki arkadaşın yüzünü suyla silerek uyandırmayı başardı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Nazilli'ye bağlı İsabeyli Mahallesi'nde sabah 05:15 sıralarında yaşandı. Bir otomobilin yol kenarında kapıları açık vaziyette olduğu ve bir kişinin yerde hareketsiz yattığı bilgisini alan Jandarma ekipleri, harekete geçti. Hızla olay yerine giden ekipler, lastiğini değiştirmeye çalıştığı esnada kaldırımda uyuyakalan alkollü sürücüyü uyandırmak için uzun süre çaba harcadı.

ALKOL FİRMASI ÇALIŞANLARI ALKOLÜ FAZLA KAÇIRDI

İddiaya göre, ünlü bir alkol markasının satış ve pazarlama personeli olarak çalışan Ali G.(32), arkadaşı Özgür C.(31), gece saatlerinde gittikleri bir mekanda alkol aldı. Daha sonra eğlendikleri iş yerinden ayrılan iki arkadaşın kullandığı 34 RP 7052 plakalı şirket aracının ön lastiği patladı. Patlayan lastiği tamir etmek için kolları sıvayan araç sürücüsü Ali G., kirko yardımıyla otomobili kaldırdıktan sonra yol kenarında sızdı. Otomobilin kapı ve camlarını açık halde bırakan Özgür C. de bir süre sonra arkadaşı gibi uykuya daldı. Kapıları açık şekilde yolda bırakılan bir otomobil olduğunun bilgisini alan Jandarma ekipleri, hızla olay yerine intikal etti. Bira şişelerinin olduğu otomobil içerisinde ve lastik değiştirirken kaldırımda sızan iki arkadaşı, ekipler ayıltmaya çalıştı. Askerler, yerde yatan alkollü sürücünün yüzünü uzun süre suyla silerek uyandırmayı başardı. Gözünü açan sürücü alkolün etkisiyle çevresindeki jandarma personeline aldırış etmeden, lastiği sökmeye kaldığı yerden devam etti. Fakat patlayan lastiği yerinden sökemeyen sürücü ile arkadaşı, bir süre sonra pes etti. Şirket otomobilini yol kenarında bırakan iki kafadar, yoldan geçen bir araçla evlerine gitti. (VEYSEL KARAHAN)







 
Son Eklenen Haberler