Takip Et

SON DAKİKA

Gazeteci ve polislere hakaret eden iki kardeş tutuklandı

16 Eylül 2017, Cumartesi 19:32

     


Temmuz ayında mesai saatinde alkollü bir şekilde temizlik şantiyesini basan, işçi İ.Ü’yü darp ederek tehdit eden Nazilli Belediyesi'nde görevli temizlik işçisi olan iki kardeş, önceki gece de 23 Nisan Parkı’nda kendi aralarında tartışmaya başladı. Olay yerine gelen polislere direnen ve tehdit edip, hakarette bulunan iki kardeş polis tarafından gözaltına alındı.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Gece geç saatlerde meydana gelen olayda, iddiaya göre 23 Nisan Parkı’nda bulunan alışveriş standına alkollü vaziyette gelen Onur D. ve Bayram D. isimli iki kardeş olay çıkardı. Bazı esnafların tezgahlarını dağıtan, daha sonra kendi aralarında tartışmaya başlayan iki kardeşi ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri uzaklaştırmak istedi. Polise direnen, küfür ve hakaret eden iki temizlik işçisi kardeş daha sonra gözaltına alınarak Hürriyet Polis Merkezi’ne götürüldü.

 

GAZETECİYİ ARAYARAK TEHDİT VE HAKARET ETTİ

Gözaltına alınan iki kardeşten Onur D. temmuz ayında haklarında haber yapan Gazeteci Murat Gürkan’ı telefonla arayarak, haber yapılabilecek bir konu olduğunu ve haksız yere gözaltına alındıklarını belirterek Hürriyet Polis Merkezi’ne gelmesini istedi. Sağlık kontolü için Nazilli devlet Hastanesi’ne götürülmek üzere ekip otosuna bindirilmek istenen iki kardeş, karakol önünde gördükleri Gazeteci Murat Gürkan’ı tehdit ederek, hakarette bulundu. Alkollü vaziyette rezalet çıkaran iki belediye personeli, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınırken, gece nöbetinde bulunan tüm polisler ve Gazeteci Gürkan iki kişi hakkında şikayetçi oldu. (HASAN ALP ŞAHİN)







 
Son Eklenen Haberler