Takip Et

SON DAKİKA

Cinayete kurban giden Merve'nin ailesinden açıklama

16 Ağustos 2019, Cuma 13:40

     


Efeler’de arkadaşıyla birlikte katledilen Merve Kotan’ın ailesi, olayı gerçekleştiren kişinin gerçekleri gizlediğini belirterek, “Türk adaletine ve asıl ilahi adalete güveniyoruz” dedi.

Efeler Cumhuriyet Mahallesi Nevzat Biçer Parkı’nda pompalı tüfekle önce Merve Kotan’ı daha sonra da Ekim Türkmen’i vuran M.G., polis ekiplerince gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderilmişti.

Yaşanan acı olay sonrası Merve Kotan’ın ailesi tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.

"AİLEMİZ VE KIZIMIZ TÖHMET ALTINDA BIRAKILDI"

Kotan ailesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sevgili Kızımız, canımız, ciğerparemiz eli kanlı bir cani tarafından katledilmiştir. Acımıza acı katan bir durum da bu acı günlerimizde gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan haberlerin medyada çıkmasıdır. Bir katilin, bir caninin sözlerini esas alan, önceden hazırlanmış bir senaryo olduğuna inandığımız suçunu hafifletmeye yönelik beyanlarının hiçbir gerçeklikle alakası yoktur. Kızımızın ilk başlarda aklını çelen bu caninin foyası kısa zamanda ortaya çıkınca kızımız uygun bir şekilde ayrılmak istemiştir. Fakat bu caninin içindeki canavar ortaya çıkmış ve tehditlere başlamıştır. Olay gecesi yanında bir arkadaşıyla geleceğini ve son kez konuşmak istediğini söylediği için kızımız gecenin ilerleyen saatinde ailesinden izin alarak görüşmek ve bir anlamda suhuletle bu işi bitirmek için dışarı çıkmıştır. Görgü tanıklarının da ifade ettiği gibi hiçbir kavga gürültü olmadan bu işin olamayacağı anlatılmış tam kabullendi derken arabadan bir şey alacağım bahanesi ile arabaya gidip silahını almış önce arkadaşını sonra da kızımızı canice katletmiştir. Cinnet hali içinde bu cinayeti işleyen şahıs sanırım önceden hazırladığı iftira ve yalanları söyleyerek kamuoyunu yanıltmaya, suçunu hafifletmeye çalışmaktadır. Bu insanlıktan nasibini almamış, caninin sözlerinin hiçbir gerçekliği yoktur. Kendi yakın arkadaşını dahi uzak yakın hiçbir alakası olmayan bir konuda suçlayarak gerçekleri gizlemeye çalışmaktadır. Türk adaletine ve asıl ilahi adalete güveniyoruz. Bir caninin hezeyanlarından hareketle yapılan haberlerin gerçekle uzak yakın bir alakası olmadığını bildiririz. Bu en acı günümüzde ailemizi, kızımızı töhmet altında bırakanlar hakkında da yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı ilan ederiz.” (ERDAL AYDIN)

Efeler'de iki kişiyi öldüren zanlı tutuklandı

Aydın'da öldürülen Merve ile ilgili önemli detay!

Aydın'da kıskançlık cinayeti: 2 kişi öldü







 
Son Eklenen Haberler