Takip Et

SON DAKİKA

Karacasulular, demokrasi nöbetinde

16 Temmuz 2017, Pazar 13:33

     


Karacasu’da 15 Temmuz hain terör örgütü FETÖ darbe girişiminin birinci yıldönümünde vatandaşlar ellerindeki bayraklarla Cumhuriyet Meydanını doldurdu. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı anma gününde canlarını hiç düşünmeden feda eden şehitler bir kez daha anıldı. Birlik beraberlik ve demokrasi vurgusunun yapıldığı etkinlikte vatandaşlar sabaha kadar vatan ve demokrasi nöbeti tuttu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı Cumhuriyet Meydanında yapıldı. Tören alanı bayraklarla donatıldı. Vatandaşlar ellerinde bayrakları ile meydanı doldurdu.

KAYMAKAM YURT DIŞINDA DEMOKRASİ NÖBETİNDE

Anma Programı, İstiklal Marşının okunması ile başladı. Program, Geyre İmamı Ali Selbest’in Kur-an Tilavetinin ardından konuşmalar yapıldı. Programda kendisi olmadığı halde mesajını gönderen Kaymakam Büyüknalçacı, kalbinin Karacasu’da kaldığını söyleyerek demokrasi nöbetini bulunduğu Makedonya’da tuttuğunu ifade etti.

VATAN VE MİLLET İÇİN ELLER SEMAYA KALKTI

İmam Hatip Talip Gülboğa, müezzin Ömer Uğurli ve imam hatip Abdullah Limon’un güzel sesleri ve yorumları ile seslendirdikleri sela dinletisi ve ilahiler ardından İlçe Müftüsü Murat Han Aksoy’un okuduğu dualara ellerini açıp ‘Amin’ diyen vatandaşlar, gece yarısı saat 02.00’yi gösterdiğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayın konuşmasını izledi. 15 Temmuz şehitleri rahmetle bir kez daha anılıp gazilere acil şifalar dilendi. Törene katılanlara lokma, çerez ve çay servisi yapıldı.

Karacasu Cumhuriyet Meydanını'nda düzenlenen törene Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı’nın görevi nedeniyle katılamazken yerine vekalet eden Buharkent Kaymakamı Deniz Arabacı, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Cumhuriyet Savcı ve hakimleri, CHP İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, MHP İlçe Başkanı Gökhan Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Kadriye Sayal, kamu Kurum ve kuruluşlarının müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. (GÜLAY ÖZTEKİN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler