Takip Et

SON DAKİKA

MÜSİAD geleneksel iftarını iki güne yaydı

16 Haziran 2017, Cuma 10:06

     


Aydın Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD ), her Ramazan'da düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini bu yıl 3. Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Zeybek Mahallesi 3.Sanayi Sitesi'nde Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen iftar yemeğine derneğin Aydın şubesi Başkanı Murat Aksüt, Müsiad Genel Merkez Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Oktay Dede beraberinde iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

 

İKİ GÜNE YAYILDI

Aydın Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Başkanı Murat Aksüt, organizasyonla ilgili olarak, “2013’ten beri geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımızı yapmaya çalışıyoruz. Bu sene organizasyonumuzu yapısını değiştirdik, eskiden daha az kitleye hitap edecek şekilde yaparken bu sene daha fazla kitleye hitap edebilmek için 600-700 kişilik organizasyon yaptık. İki günlük programımız ise yaklaşık 1300 kişiyi kapsıyor. Bu vesileyle hayırlı mübarek Ramazan'ın sonu yaklaşırken bütün yurttaşlarımızın, vatandaşlarımızın bayramını tebrik etmek istiyorum. Bayramları mübarek olsun. Allah da yaptığımız ibadetleri hayırları kabul etsin istiyorum” dedi.

 

''HER İLDE DÜZENLİYORUZ''

MÜSİAD Genel Merkezi Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Oktay Dede de şunları söyledi: “Müsiad olarak Türkiye’nin 11 bin üyesiyle en büyük iş adamları derneğiyiz. Türkiye’de toplam 86 noktada ve yurt dışında 68 ülkede 191 noktada hizmet veriyoruz . Her İlde ve meydanlarda çeşitli platformlarda iftar düzenliyoruz . İnşallah burada güzel bir program gerçekleştireceğiz ” diye konuştu. (BURÇİN ŞAHİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler