Takip Et

SON DAKİKA

Marinada yoga günleri

16 Haziran 2017, Cuma 13:44

     


Doğu Akdeniz'in marina zincirlerinden D-Marin; Didim, Göcek ve Turgutreis'te denizciler ve denizseverler için yoga ve nefes eğitimi verecek. Dersler, Didim'de 1 Temmuz'da, Göcek'te 8 Temmuz'da, Turgutreis'te 22 Temmuz'da saat 08.00'de başlayacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Doğu Akdeniz Çanağı’nın en büyük marina zincirlerinden D-Marin, denizciler ve denizseverler için yoga ve nefes eğitimi verecek. D-Marin Didim, Göcek ve Turgutreis’de gerçekleştirilecek Yoga Günleri’ne dileyen herkes katılabilecek.

Tekneleriyle denize açılanlar için yaptırdığı yoga ile rüzgar ve denizle hareket etmeyi öğreten Selin Koldaş Denli tarafından gerçekleştirilecek bu eğitimde amaç, rüzgar ve dalgalarla rahatlayarak, bedenin farklı parçalarını da keşfedebilmek. D-Marinler'in, teknesi olsun olmasın herkesi denizle buluşturup salon yogasının dışına çıkartmak ve yogayla tanışmamış kişilere deniz kenarında farklı bir deneyim yaşatmak amacıyla bu etkinliği düzenlediği açıklandı.

Selin Koldaş Denli ile “Marinada Yoga Etkinliği”, D-Marin Didim’de 1 Temmuz, D-Marin Göcek’te 8 Temmuz ve D-Marin Turgutreis’te ise 22 Temmuz’da saat 08.00’de yapılacak.

 

BAKIŞ AÇISINI DEĞİŞTİRİYOR

Yoga eğitmeni Selin Koldaş Denli, “Gün boyunca süren koşturma içinde kendimize zaman ayırmayı ve mola vermeyi unutuyoruz. Hem kendimize zaman ayırmak hem de yaşarken kaçırdıklarımızı hatırlayarak tekrar görebilmemize yardımcı olmak için böyle bir deneyimi doğa ile iç içe, yoga pratiği ile derinleştirerek tadabiliriz. Tekneniz, dalgalarla dans ederken; bırakın bedeniniz de nefesinizle dans etmeye, özgürce akmaya başlasın. Deniz üzerinde teknede keyifli bir gün geçirmek için; yoganın sunacağı rahatlama, dinginlik ve özgürlüğü de yanınıza alarak, seyir halindeyken uygulamanıza başlayabilirsiniz” diye konuştu. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler