Takip Et

SON DAKİKA

Vali’nin ziyaretleri tesadüf mü?

16 Mayıs 2019, Perşembe 15:48

     


Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, bugün Aydın’ın doğu ilçelerinin belediye başkanlarını ziyaret etti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na kayyum olarak atanabileceği iddialarının konuşulduğu bir dönemde Vali Köşger’in gerçekleştirdiği bu ziyaretlerin tesadüf olup olmadığı sorusu akıllara geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da sanıkları arasında yer aldığı ihaleye fesat karıştırma ve evrakta sahtecilik davasının iki gün önceki duruşmasında konuşulanlar Aydın’ın gündemini değiştirdi.

Çerçioğlu’nun sağlık sorunlarını gerekçe göstererek katılmadığı ancak zorla getirilmesine karar verilen duruşmada ifade veren FETÖ’nün sözde belediyeler imamı Erkan Karaarslan, Özlem Çerçioğlu ve Ekrem İmamoğlu ile CHP’li diğer belediye başkanları hakkında beyanlarda bulunması hainde beraat ettirileceğinin bazı aracı kişilerce kendisine söylendiğini, bu konuda bazı bakanların da baskısına maruz kaldığını söylemişti.

AYDIN BŞB’YE KAYYUM BAŞKAN

OLABİLECEĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Söz konusu duruşmada konuşulanlar Aydın’ın bir numaralı gündem maddesi haline gelirken, Özlem Çerçioğlu’nun tutuklanması veya görevden uzaklaştırılması durumunda Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in kayyum olarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine atanabileceği senaryosunu dile getirenler de olmuştu.

Aydın’da gündemin bu denli hassas olduğu bir dönemde Vali Yavuz Selim Köşger’in bu sabah Köşk’ten başlayarak Buharkent’e kadar Aydın’ın doğu ilçelerinin belediye başkanları ve kaymakamlarını ziyaret etmesi akıllara çeşitli soru işaretleri getirdi. Valilik ve belediye kaynakları, ziyaretlerin son gelişmelerle bir ilgisi olmadığını, daha önceden planlandığını ve sadece 31 Mart’ta seçilen belediye başkanlarını tebrik etme amacı taşıdığını söylediler. (HABER MERKEZİ)

Çerçioğlu hakkında yakalama kararı verildi

“Bildiklerimi konuşursam CHP diye bir parti kalmaz”

Kılıçdaroğlu: O bakanı biliyorum







 
Son Eklenen Haberler