Takip Et

SON DAKİKA

Çerçioğlu Adliye'ye gitti, ifade verdi

16 Mayıs 2019, Perşembe 17:25

     


FETÖ’nün “Belediyeler İmamı” olduğu ileri sürülen Erkan Karaarslan ile birlikte yargılandığı davada hakkında zorla getirme kararı çıkarılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ifade vermek için Aydın Adliyesi'ne gitti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’da ihaleye fesat karıştırma, görevi kötüye kullanma ile sahtecilik suçlamasıyla açılan davada FETÖ’nün “Belediyeler İmamı” olduğu ileri sürülen Erkan Karaarslan ile birlikte yargılanan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 3. duruşmasına da sağlık sorunlarını gerekçe göstererek gelmemişti.

“SERHAN SEYHAN’I TANIYORUM”

Duruşmada hakkında “zorla getirilme” kararı çıkan Çerçioğlu, iki gün sonra adliyeye gelerek ifade verdi. İddianamede geçen dernek ve şirketlerle ilişkisinin olmadığını belirten Çerçioğlu, Serhan Seyhan’ı ise belediyenin bir personeli ile evlendiği için tanıdığını söyledi.

Çerçioğlu ifadesinde, “Serhan Seyhan, sadece 15 gün belediyede çalıştı. 5 yıl önceydi. Bin 200 ya da bin 300 liralık bir ihaleye katılmış. Sahte diploma sunmuş. Oradan ortaya çıktı. Yazılım mühendisliği bölümü yoktur diye yazı gelmiş. Bu şahısla hiçbir şekilde ilişkimiz yoktur. Bu diploma sahtedir. Bana olan husumeti bu sahte diploma olayıyla başlıyor. Kendisi bu nedenle 1,5 yıl hapis cezası aldı. Bu nedenle bana husumet güttüğünü düşünüyorum” dedi. (ÇAĞLAR HATİPOĞLU) 

İmamoğlu da Karaarslan hakkında konuştu

Vali’nin ziyaretleri tesadüf mü?

Çerçioğlu hakkında yakalama kararı verildi

“Bildiklerimi konuşursam CHP diye bir parti kalmaz”

Kılıçdaroğlu: O bakanı biliyorum







 
Son Eklenen Haberler