Takip Et

SON DAKİKA

Aile hekimlerinden Altuntaş’a teşekkür

16 Mayıs 2019, Perşembe 13:57

     


Aydın Aile Hekimleri Derneği, Aydın’da görev yapan aile hekimlerini iftar yemeğinde bir araya getirdi. Yemekte derneğin tüm eğitim çalışmaları ve seminerlerde verdiği desteklerden dolayı Ömer Altuntaş’a teşekkür belgesi verildi.
(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’da görev yapan aile hekimleri, Aydın Aile Hekimleri Derneği (AYAHED) tarafından AYMİRA Otel’de düzenlenen seminer ve iftarda bir araya geldi. İftar yemeği öncesi Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Diyetisten Ayçıl Özturan Şirin, Ramazan ayında sağlıklı beslenme konusunda kısa bir seminer verdi.

Ramazan ayının aç kalınarak kilo verilecek bir dönem olarak düşünülmemesi gerektiğini vurgulayan Diyetisyen Ayçıl Özturan Şirin, “Özellikle akşamdan yiyip yatarak oruç tutulmamalı. Sahurda yemek yiyerek, oruç tutmalıyız. Sahurda en az 2, 3 bardak bol su içilmeli. Bol su tüketilmesi, iftar saatine doğru baş ağrılarının oluşmaması adına da önemli. İftarda da midemizi tamamen doldurmayalım. Ramazan’ da vücudumuz tatlı ister. Komposto, hoşaf gibi sıvı ihtiyacımızı da karşılayacak tatlıları tercih ederek, daha sağlıklı beslenmiş oluruz” dedi.

Seminer sonrası Diyestisyen Ayçıl Özturan Şirin’e teşekkür belgesini AYAHED Başkanı Dr. Taner Balbay verdi. Ayrıca verdiği desteklerden dolayı Ömer Altuntaş’a da teşekkür belgesi verildi.

Dernek Başkanı Dr. Taner Balbay, yaptığı açıklamada, “İftar yemeğinde meslektaşlarımızla bir araya geldik. İftar yemeğinden önce de mini bir seminer planlamıştık. Diyestisyen Ayçıl Özturan Şirin’e teşekkür ediyoruz. Eğitim çalışmalarımıza ve seminerlerimize verdiği destekten dolayı Ömer Altuntaş’a da teşekkür etmek istedik” diye konuştu. (SERCAN ÖRÜN)







 
Son Eklenen Haberler