Takip Et

/>

SON DAKİKA

Başkan Öztürk, pamuk çapası yapan işçileri serinletti

16 Mayıs 2018, Çarşamba 12:26

     


Koçarlı Belediye ve Ziraat Odası Başkanı Mutlu Öztürk, tarlada pamuk çapası yapan işçileri ziyaret etti. Ekmek parası için 36 derece sıcaklıkta çalışan işçilerle sohbet eden Öztürk, soğuk içecek ikramında da bulunarak işçilerin içini serinletti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Koçarlı Ziraat Odası Başkanı olarak her fırsatta çiftçinin yanında olmaya özen gösteren Mutlu Öztürk, bu kez tarlada pamuk çapası yapan işçileri mutlu etti.

 

Aydın’daki pamuk üretiminde önemli bir paya sahip olan Koçarlı’da pamuk çapası işlemi tüm hızıyla sürüyor. Bu bağlamda Koçarlı Belediye ve Ziraat Odası Başkanı Mutlu Öztürk, Şenköy Mahallesi’nde pamuk çapası yapan işçileri ziyaret etti. Burada bir süre işçilerle sohbet eden Öztürk, soğuk içecek ikramında da bulunarak işçilerin içini serinletti.

 

Karşılarında Ziraat Odası Başkanı Mutlu Öztürk’ü gören işçiler bir süreliğine de olsa dinlenme fırsatı buldu.

 

“PAMUK ÇAPASI ZOR BİR İŞLEMDİR”

Her zaman Koçarlı çiftçisisin yanında olduğunu ifade eden Koçarlı Ziraat Odası Başkanı Mutlu Öztürk, “Pamuk ilçe çiftçimizin önemli ürünlerinden birisi. Şimdilerde pamukta çapa zamanı. Pamuk çapası zor bir işlemdir. Çapa işlemi ürünün verimi ve kalitesini artırır. Bende bugün sıcakta çalışan işçi kardeşlerimle buluşup onların ihtiyaçlarının olup olmadığını sormak istedim. Tüm üreticilerimizin sezonun bereketli geçmesini diliyorum” dedi. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler