Takip Et

SON DAKİKA

"Uğurlu Anneler" ödüllendirildi

16 Mayıs 2017, Salı 17:33

     


Nazilli Uğur Okullarının her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği 'Uğurlu Anneler' programı bu yıl da öğrencilerin hazırladığı programla gerçekleştirildi. Velilere 'Yılın En Uğurlu Annesi' plaketi verilirken, anneler çocuklarına sarılıp duygusal anlar yaşadı.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ödülleri, annelerine çocukları takdim etti.

Her yıl, geleneksel olarak anneler ile öğretmenlerin buluştuğu, öğrencilerin gösteriler düzenleyip annelerine plaket taktim ettiği 'Yılın En Uğurlu Annesi' programı bu yıl da gerçekleşti. Uğur Okulları Nazilli Şubesi'nde, her yıl olduğu gibi aynı konseptte öğrencilerden annelerini anlatan bir yazı yazmaları istendi. Annesini en iyi anlatan öğrencilerin velileri ödüle layık görüldü. Program açılışında Uğur Okulları Kurucu Müdürü Ramazan Ererişkin, ''Okul Aile Birliği Başkanı Nazan Altınayar her etkinlikte bizimle beraber ve okulumuzun güzel annelerinden birisidir. Çocuklarımızın arkalarını toplayan temizlik işlerinden sorumlu Fatoş Küçük ve hepinizin çocuklarına annelik yapan değerli öğretmenlerim hepiniz çok değerlesiniz. Annelerimize gelince, bizlere yürümeye başladığımız zamanlardan itibaren cesaret veren, umudumuza umut katan, böyle çocuklar yetiştiren güzel annelerimize çok teşekkür ediyorum'' dedi. Nazilli Şubesi Uğur Okulları Müdürü Kaan Başarır '' Vicdanı anne olan, ruhu anne olan, tüm kocaman yürekli kadınların 'Anneler Günü' kutlu olsun'' dedi. Annelerin çocuklarıyla olan şimdiki ve geçmişteki fotoğrafları slayt ile gösterilirken, çocuklar annelerine, üzerinde yazdıkları yazılardan kesitler olan plaketleri verdi.

 

Anneler gözyaşlarını yine tutamadı.

Ödüle layık görülen anneler, tek tek sahneye çağırıldı. Çocuklar annelerine ödüllerini verirken, duygusal anneler bu yıl da gözyaşlarını tutamadı. 'Canım Annem' panosu önünde evlatlarıyla fotoğraf çektiren anneler, program sonunda yılda bir gün bile olsa böyle güzel bir etkinlikte bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. (HATİCE HOŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler