Takip Et

SON DAKİKA

“Sıfırdan başlıyoruz”

16 Nisan 2019, Salı 12:15

     


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde uygulanan Sıfır Atık Projesi’nde, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri “Sıfırdan Başlıyoruz” ile yarışacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve Türkiye genelinde pek çok kamu kurum ve kuruluşu tarafından da uygulanan Sıfır Atık Projesi’nde, düzenlenen yarışma ile yeni fikir ve projelere destek verilecek. İlkokul, Ortaokul, Lise ve Üniversite öğrencilerinin farklı kategorilerde yarışacağı yarışmada Sıfır Atık konusunda farkındalık oluşturmak amaçlanıyor.

İlkokul öğrencilerinin resim kategorisinde yarışacağı yarışmada ortaokul öğrencileri resim ve 3 boyutlu proje alanında yarışmaya başvurabilecek. Lise öğrencileri, fotoğraf, karikatür ve 3 boyutlu proje; üniversite öğrencileri, fotoğraf, kısa film ve 3 boyutlu proje alanlarında yarışmaya katılabilecek. Başvurular, 2 Mayıs'ta sona erecek.

Yarışmada verilecek ödüllere, başvuru ve detaylı bilgiye www.sifiratikyarismasi.com adresi üzerinden duyurulacağı ifade edildi. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler