Takip Et

SON DAKİKA

Kadınlar için Küpe Modelleri

16 Nisan 2019, Salı 11:01

     


Küpe; kadınların şıklığını bir adım daha ön plana çıkaran taşlı, sade, desenli, desensiz olmak üzere farklı tasarımlara sahip bir takı çeşididir.

Altın Küpe Modelleri

Aksesuar alışverişi yapmak kadınlar için büyük bir tutkudur. Hele ki tarzlarını en iyi şekilde temsil edecek takı ve aksesuarlara denk geldikleri zaman kadınlar dünyanın en mutlu insanına dönüşürler. Altın küpeler, kadınların altın aksesuarlar arasında en çok tercih ettikleri takılardan biridir. Ayarları farklı olarak üretilen bu küpeler 8, 14 ve 22 ayar olacak şekilde tercih edilebilmektedir. Altın küpe fiyatları, küpelerin işçiliğine göre değişiklik göstermektedir. El işçiliği ile hazırlanan küpelerin fiyatları diğer küpelere göre daha yüksek olabilmektedir. Günümüzde yaygın olarak kullanılan, el işçiliği olmayan küpeler fiyat olarak daha ekonomiktir. Farklı tasarım ve modellere sahip olması yönüyle herkesin tarzına hitap edebilmektedir. Mortakı kadınların takı ihtiyaçlarını giderebilmek ve onlara göz alıcı şıklık kazandırmak için bünyesinde envai çeşit takı modelleri barındırmaktadır.

Küpeler, kadınların zarafetini ön plana çıkaran en değerli aksesuarlardan biridir. Bu sebeple küpe seçerken dikkat edilmesi gereken bazı detaylar bulunmaktadır. Her kadın şık görünmek ve göze hitap etmek ister. Şıklığın en önemli parçalarından olan aksesuarlar, geçmişten günümüze kadınların vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Küpe seçerken öncelikle yüz tipine uygun küpenin seçildiğinden emin olmak gerekir. Geniş bir yüz hattına sahip kişilerin büyük küpeleri tercih etmesi daha fazla dikkat çekmelerine yardımcı olmaktadır. Küçük küpeler, geniş yüz hattına sahip kimselerde gözükmeyerek ışıltısını yitirecektir. Minyon bir yüze sahip kişiler küçük küpeleri tercih edebildikleri gibi büyük halka küpeleri de tercih edebilirler. Bu tarzlarına daha ışıltılı bir görünüm kazandıracaktır. İnce bir yüze sahipseniz uzun küpeler tercih etmeniz yüzünüzü daha uzun gösterebilir. Bu sebeple küçük, tercih durumuna göre taşlı ve sade küpeleri kıyafetlerinizle kombin yapabilirsiniz. Küpe seçerken dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli nokta da alınacak küpenin saç stilinize ve giyim tarzınıza uygun olmasıdır. Saçlarınız uzun ve sürekli açıksa, küçük küpeler tercih etmeniz küpelerin kaybolmasına sebep olacaktır. Spor giyiniyorsanız daha sade küpeleri, klasik giyiniyorsanız da inci ya da taşlı küpeleri tercih edebilirsiniz. Mortakı her tarza hitap eden takı seçenekleriyle aksesuar tutkunlarının büyük beğenisini kazanan modeller sunuyor.

Küçük ve Büyük Küpe Çeşitleri

Her geçen yıl şıklığıyla göz kamaştıran farklı tasarım seçenekleriyle karşımıza çıkan küpeler, bu sene de kadınların vazgeçilmezleri arasında yer almayı hak ediyor. Küpelerin bol tasarım seçeneğine sahip olmasının en önemli nedeni, kadınların her tarz kıyafetine uyum sağlayabilmesi içindir. Kimi küpeler de hem klasik giyimle hem de spor giyimle kombin yapılabilmektedir. Küpeler; pırlanta küpeler, altın küpeler, gümüş küpeler, tektaş küpeler gibi farklı modellerden oluşmaktadır. Özel davetlerde ve günlerde, tüm dikkatleri üzerinize çekmenize yardımcı olacak zariflikte takılar arıyorsanız taşlı aksesuarları tercih edebilirsiniz. Altın denildiğinde akla ilk gelen sarı renktir. Ancak günümüz teknolojisi ve moda akımları değiştikçe altın anlayışlarında da değişiklik görülmüştür. Sarı altın yerine daha spor ve sade bir şıklık katan beyaz altınlar da tercih edilmektedir. Her tarza uyum sağlayabilen bu beyaz altın, küpelerde de oldukça popülerdir. Küçük ve büyük küpeler de kişilerin tercihine göre seçilmektedir. Spor giyimde tercih edilen küçük şekilli küpeler, klasik giyimde yerini taşlı ve büyük küpelere bırakmaktadır. Mortaki.com kalitesiyle siz de şıklığınızı destekleyecek birbirinden güzel küpelere sahip olabilirsiniz. 







 
Son Eklenen Haberler