Takip Et

SON DAKİKA

Turizm Haftası resim sergisi açıldı

16 Nisan 2018, Pazartesi 15:45

     


Aydın’da, 42. Turizm Haftası Resim Yarışmasında dereceye giren öğrenciler hediyelerini Vali Köşger’in elinden aldı. 51 öğrencinin Turizm Haftası ile ilgili çizdiği resimler sergilendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Gençlik Caddesi’nde düzenlenen resim sergisi açılışına; Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Sergi açılışının kurdelasını öğrencilerle birlikte kesen Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, “Tarihi zenginliğimiz, kültürel çeşitliliğimiz ile turizm ülkesiyiz. Tarihin, medeniyetlerin doğanın, kültürün her mevsim bir ayrı güzel olduğu bu coğrafyada 42. Turizm Haftası ile şehrimizin farklı turizm alanlarını tanıtmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda da düzenlediğimiz 42. Turizm Haftası Resim Yarışmasına katılan eserlerden oluşan sergimizi açıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

 

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, kurdela kesiminin ardından davetlilerle birlikte resim sergisini gezdi.

42. Turizm Haftası Resim Yarışması liseler arası kategorisinde birinci olan Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesi 9/A sınıf öğrencisi Simge Engin’in resmi ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler