Takip Et

SON DAKİKA

DSİ Aydın'da kadro sevinci

16 Nisan 2018, Pazartesi 12:24

     


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nca yürürlüğe konulan taşeron işçilerin kamuda sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmesi kapsamında Devlet Su İşleri'nde (DSİ) taşeron olarak çalışan 307 işçi kadroya geçti. Kadro sevinci yaşayan işçiler mutluluklarını kurban keserek ve lokma döktürerek kutladı.

 

İşçilerin kadroya geçmesinden dolayı DSİ 21. Bölge Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Aydın Şube Başkanı Mustafa Aydın, DSİ 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, şube müdürleri ve işçiler katıldı.

 

“KADROLU OLARAK DAHA VERİMLİ ÇALIŞMALAR BEKLİYORUZ”

Kadroya geçen 307 işçiye hayırlı olsun dileklerinde bulunan DSİ 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, “Kadroya geçen arkadaşlarımızı büyük sevinç yaşıyor. İşçilerimizin kadroya geçişinde büyük emeği olan sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah bugüne kadar yaptıkları çalışmaları bundan sonra kadrolu olarak yapmaya devam edecekler. Kendilerinden daha verimli çalışmalar bekliyoruz” dedi.

 

“DSİ’DE ÇALIŞAN 307 TAŞERON İŞÇİMİZ KADROYA GEÇTİ”

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası Aydın Şubesi Başkanı Mustafa Aydın, “Sendika şube başkanı olarak çok şanslıyım. Daha önce burada geçici işçiler vardı. O dönemde ben de çalıştım. Kadroya geçtim ama geçici işçilerin kadroya geçiş bayramını tüm arkadaşlarımızla burada kutladık. DSİ’de çalışan 307 taşeron işçimiz kadroya geçti. Başta Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, hükümet yetkililerine ve TÜRK-İŞ’e teşekkür ederiz. Tüm arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

“MÜCADELEMİZ MUTLU SONLA BİTTİ”

Uzun zamandır kadro beklediklerini kaydeden işçilerden Halil Etten, “Çok sevinçliyiz. Bu sürecin hızlanmasında büyük emeği olan sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederiz. Bunun yanında bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan TES-İŞ Aydın Şube Başkanımız Mustafa Aydın’a, 21. Bölge Müdürümüz Mehmet Akif Balta ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz. Taşeron işçiler olarak mücadelemiz mutlu sonla bitti. Taşerondan kadroya geçen tüm işçi arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”

 

Kadroya geçen işçilerden Safiye Erdem ise, taşeron işçilerin kadroya geçmesinde emek veren herkese teşekkür etti.

Program sonunda DSİ 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta’ya plaket ve çiçek takdim edildi. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler