Takip Et

SON DAKİKA

Rektör Aldemir protokol törenine katıldı

16 Ocak 2020, Perşembe 15:48

     


Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ve kurmayları, Tarım ve Orman Bakanlığı ile YÖK arasında gerçekleşen protokol törenine katıldı.

YÖK Konferans Salonu’nda Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ve YÖK Başkanı Prof. Dr. M. Yekta Saraç'ın katılımlarıyla gerçekleşen protokol töreninde, ADÜ Rektörü Aldemir ile birlikte ADÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, Veteriner Fakültesi Dekanı Cavit Kum, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Kılıçkan ile Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ali Kaptan ve Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Bülent Ulutaş ile Doç. Dr. Göksel Erbaş da yer aldı.

Protokol; altyapı, personel, eğitim, Ar-Ge, etkinlik, öğrenci/çiftçi eğitimi ve tarımsal yayım hizmetleri gibi konulara ilişkin süreçlerin iş birliği içerisinde yürütülmesini sağlamak amacını taşıyor. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, daha önce gerçekleştirdiği Aydın ziyareti sonrası ADÜ’yü pilot üniversite ilan etmişti. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler