Takip Et

SON DAKİKA

Bunu yapan insan olamaz

15 Kasım 2017, Çarşamba 09:56

     


Efeler’de kimliği belirsiz bir kişi tarafından işkence yapılarak öldürülen bir kedi bulundu. Kediye uygulanan vahşet hayvanseverleri ayağa kaldırırken, görüntüler 'bunu yapan insan olamaz' dedirtti.

 

Olay, Ata Mahallesi’nde bir sokakta dün meydana geldi. Beline naylon ip bağlanarak işkence yapılan bir kedinin yerde yattığını gören mahalle sakinleri durumu zabıta ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi yetkililerine bildirdi. Kedinin bulunduğu adrese gelen barınak çalışanları kedinin öldüğünü belirledi. İşkenceyle öldürülen kedi bulunduğu yerden alınarak gömülmek üzere barınağa götürüldü.

 

MASUM CANDAN NE İSTEDİNİZ?

Haberi alan hayvanseverler kedinin halini görünce büyük üzüntü yaşadı. Kediye sadistçe yapılan işkenceyi hiçbir vicdanın kabul edemeyeceğini ifade eden hayvanseverler vahşeti yapanların bulunarak ceza verilmesini istedi. Sokakta yaşayan masum canlardan ne istendiğini anlamadıklarını söyleyen hayvanseverler, “İnsanlarımız ne hale geldi. Kim ne ister ki şu masum hayvandan. Kime ne zararı olmuşta bu kadar vahşice bir işkenceye maruz kalmış. Bunu yapan insan olamaz. Herkesi hayvanlara işkence yapanlar karşısında duyarlı olmaya davet ediyoruz. Canımız çok yanıyor” dediler. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler