Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Akın'ın eğitime katkısını sürdürüyor

15 Kasım 2017, Çarşamba 08:51

     


Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, daha önce gerçekleşen program ile kahvaltıda bir araya geldiği 5. Sınıf öğrencileri Elanur Önsöz, İrem Durukan ve 2. Sınıf öğrencisi Turgut Dal’a kitap hediye etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Bu güne kadar eğitime verdiği değer ile her sınıfta kitaplık projesine imza atan Başkan Akın her öğretmen, öğrenci ve ailenin beğenisini alırken bu defa öğrencilere makamında kitap hediye etti.

 

Başkan Akın “Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim ve öğretime Germencik Belediyesi olarak katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu kardeşlerimiz ile bir araya geldiğimizde okudukları kitap sayısı beni şaşırttı. Onların bu kitap okuma alışkanlığı ve okumayı sevmelerini göz ardı etmemek gerekiyordu. Akademisyenlerin önerdiği ve gelişimlerine katkı sağlayacak kitaplar olduğunu düşündüğümüz bu seçme eserleri okuyup hayata daha bir farklı bakmalarını sağlamak istedik. Bu güzel alışkanlıklarını pekiştirecek ve onlara yardımcı olacak, katkı sağlayacak kitapları, okumayı seven öğrencilerimize her zaman vermek isteriz. Öğrencilerimizin üstün başarılarının devam etmesini dilerim. Germencik’in bereketli toprakları geleceğin düşünür ve bilim insanlarını yetiştiriyor ve yetiştirmeye devam edecek” dedi. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler