Takip Et

SON DAKİKA

Toyran: Söke nefes alacak

15 Ekim 2016, Cumartesi 10:20

     


Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Yeni Cami Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, semt parkı, spor alanları ve otopark projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yenicami Mahallesi'nin değerini artıracak olan konut, semt parkı, spor alanları ve otopark projesi ile ilgili çalışmaları yerinde inceleyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, yüklenici firma Şengel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şengel’den bilgi aldı. Şengel, Başkan Toyran'a iki bloktan oluşan lüks dairelerin yer alacağı prestij konutlarının yanında Söke’ye kafeterya, spor alanları (halı saha, basketbol ve tenis kortu), 7 bin 500 metrekare üzerine kurulacak semt parkı ve otopark alanı kazandıracak projenin ayrıntılarını anlattı.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Söke’de sosyal donatı alanlarını kazandıracak proje, halkımızın nefes alacağı ortamlar yaratacak. Yıllardır özlemi duyulan spor alanları ve yanında büyük semt parkı, Yenicami mahallemiz sakinleri başta olmak üzere Söke halkının hizmetinde olacak” dedi. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler