Takip Et

SON DAKİKA

Doğalgazda kış seferberliği

15 Ekim 2016, Cumartesi 12:04

     


Enerya Aydın Gaz Dağıtım AŞ, hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte doğalgaz abonelerini kışa hazırlıklar konusunda bilgilendirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Enerya Aydın Gaz Dağıtım A.Ş. İşletme Müdürü Osman Ersöz, kış hazırlıkları konusunda doğalgaz abonelerini bilgilendirdi. Efeler, Nazilli ve Söke’ye doğalgazı ulaştırdıklarını kaydeden Ersöz, bu yıl içerisinde Kuşadası’na doğalgaz götüreceklerini söyledi.

AYDIN’DA 33 BİN ABONE

Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz, temel kurallara uyularak kullanılan doğalgazın, güvenilir, konforlu ve ekonomik bir yakıt olduğunu belirtti. Ersöz, Enerya Aydın olarak 2016 yılı sonu itibariyle 586 kilometre hat imalatına ulaşılacağını ifade ederek, “Aydın’da 33 bin BBS aboneyi doğalgazla buluşturuyoruz. Abonelerimizin doğalgaz kullanmaya başlamadan önce baca ve kombi bakımlarını mutlaka yaptırmaları gerekmektedir” diye konuştu.

“HAVALANDIRMA MENFEZLERİNİZİ ASLA KAPATMAYIN”

Osman Ersöz, doğalgaz kullanımında yapılan bazı hatalar nedeniyle sorunlar yaşandığını hatırlatarak, “Havalandırma menfezlerinin kapatılması, bacalarda ve duman kanalında oluşan deformasyonlar, sorunlarının yetkisiz firmalar tarafından giderilmeye çalışılması önemli hatalardır. Abonelerimizin havalandırma menfezlerini asla kapatmaması gerekiyor. Güvenli doğalgaz kullanımı için bacalı cihazların baca temizliği yılda bir kez yetkili firmalara yaptırılmalıdır. Kombi, şofben, soba ve kazan gibi yakıcı cihazların baca sensörlerinin çalışıyor olması şart” dedi.

“ONAY OLMADAN TESİSATLARA MÜDAHALE ETTİRMEYİN”

İşletme Müdürü Ersöz, Enerya’nın izni ve onayı olmadan tesisatlara müdahale ettirilmemesi gerektiğinin altını çizerek, “Abonelerimizin tesisatlarında veya yakıcı cihazlarında yapacakları değişiklik öncesinde 444 8 429 nolu telefondan çağrı merkezimizi aramaları veya abone merkezlerimize gelerek bilgi vermeleri önemlidir. Yapılan değişiklik sonrasında gaz kullanımı öncesinden yine ekiplerimizin gelerek yapılan işleme onay vermeleri gerekmektedir” dedi.

Ersöz, 187 DoğalGaz Acil hattı olarak 3 ekip ile her ihbara ulaşmaya hazır olduklarını dile getirerek Aydın’ın en uzak mesafesine dahi 15 dakikadan az sürede ulaşabildiklerini sözlerine ekledi. (MEHMET AKİF SÜTÇÜ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler