Takip Et

SON DAKİKA

TUI çalışanlarından Pamucak sahilinde plaj temizliği

15 Eylül 2018, Cumartesi 15:03

     


İzmir’in Selçuk İlçesi'ndeki Pamucak sahili, her yıl dünya genelinde ‘Daha yeşil bir tatil’ sloganıyla gerçekleştirilen sosyal proje çerçevesinde tur operatörü TUI’ye bağlı çalışanlar tarafından temizlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)
Dünyanın önde gelen tur operatörlerinden TUI Destination Services’in her yıl geleneksel hale getirdiği plaj temizliği etkinliği, bu yılda Pamucak sahilinde gerçekleştirildi. Turizm şirketi TUI’nin dünya genelinde faaliyet gösterdiği destinasyonlarda 'Büyük plaj temizliği' adıyla yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi Kuşadası’nda da yürütüldü. Kuşadası TUI Destinasyon Services çalışanları, Tantur turizm öncülüğünde gerçekleştirdikleri etkinlikte Pamucak sahilinde plaj temizliği yaptı. Şirket rehberlerin de aralarında olduğu 25 çalışan, ellerinde çöp poşetleriyle plajı temizledi. Plajın iç kısımları ve otluk alanda pet şişe ve poşet gibi atıklara rastlanırken, plajın genel olarak temiz olduğu gözlendi. Toplanan çöpler, çöplüğe gönderilmek üzere bir araya biriktirildi.
Etkinliği her yıl yaptıklarını söyleyen Kuşadası TUI Destinasyon Services yetkilileri, “Dünyanın önde gelen tur operatörü TUI Destination Services tarafından gerçekleştirilen bu etkinlik, dünya genelinde eş zamanlı yapılan bir etkinlik. Turizm destinasyonlarında belirlenmiş olan plajlarda temizlik yapılıyor. Ayrıca turizm profesyonellerini sürdürülebilir turizm ve çevre konularında farkındalık oluşturacak çeşitli etkinlikler düzenlemeye teşvik etmeyi amaçlıyor. ‘Daha yeşil bir tatil’ sloganıyla ve ‘Büyük plaj temizliği’ adı altında dünyanın birçok tatil bölgesini kapsayan çeşitli plaj temizleme etkinlikleri düzenleniyor. Bizler de TUI ve Tantur işbirliğiyle, yerli ve yabancı personelimizle Pamucak sahilinde bu temizlik etkinliğini gerçekleştirdik” dedi. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler