Takip Et

/>

SON DAKİKA

Efeler Belediyesi 'nikah tazeledi'

15 Eylül 2018, Cumartesi 08:54

     


Efeler Belediyesi tarafından yaptırılan Kültür Merkezi ve Nikah Salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı. Açılış duasını okuyan eski Nikah Memuru Musa Yıldırım, “Nikah duası okuyacağım, hepimizin nikahını tazeleyelim” sözüne, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan eşi Gülay Özakcan ile nikahlarının hep taze olduğunu söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Belediyesi Çeştepe Mahallesinde gerçekleştirdiği nikah hizmetlerini artık, Aydın-Denizli Karayolu ASTİM Kavşağı yanında yaptırılan Kültür Merkezi ve Nikah Salonunda gerçekleştirecek.

Yeni hizmet binasının açılış töreni öncesi konuşan bir konuşma gerçekleştiren Başkan Mesut Özakcan, “Göreve geldiğimiz günden buyana 4 buçuk yıllık süreyi geride bıraktık. Belediyemiz yeni kurulan bir belediye ve 300 bine yakın nüfusa hitap ediyor. Göreve geldiğimizde ne bir oturacak sandalyemiz, ne de bir aracımız vardı. Efeler Belediyesi’nin kurucu başkanı ve ekibi olarak biz çıraklık, kalfalık, hatta ustalık dönemimizi geride bıraktık. İlçemiz için önemli bir ihtiyaç olan böyle bir hizmet binasını açmak, bir eser bırakacak olmak bizleri mutlu ediyor. Yaptığımız bu hizmet sadece bir çivi, inşallah önümüzdeki dönem daha nicelerini şehrimize kazandıracağız” diye konuştu.

“EŞİMLE BİZİM NİKAHIMIZ SÜREKLİ TAZE”

İçerisinde 250 kişi kapasiteli Nikah Salonu, Muzaffer İzgü’nün adı verilen konferans salonu ve resim sergisi salonu bulunan hizmet binasının açılış kurdelası kesilmeden önce, dua edildi. Duayı gerçekleştirmek üzere kürsüye gelen eski Nikah Memuru Musa Yıldırım, nikah solunun açılışına katılan tüm davetlilerin nikahlarını tazelemek için dua edeceğini belirtti. Nikah Memuru Nikah Yıldırım, ”Vaktimiz bol olsaydı, Mesut başkan ile eşlerinin nikahlarını tazelemek isterdim. Zamanımız olmadığı için toplu olarak nikahınızı tazeleyelim” sözleri üzerine, Başkan Özakcan, “Eşimle bizim nikahımız sürekli taze” diye esprili bir şekilde cevap verdi. Okunan duanın ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelası kesildi.

“ŞANSLI ÇİFTİN NİKAHI KIYILDI”

Açılış sonrası yeni nikah salonun ilk nikahı Başkan Mesut Özakcan tarafından kıyıldı. Neslihan Seval ve İsmail Uçkan çiftinin nikah törenine, açılış törenine katılan tüm davetliler de tanıklık etti. Genç çiftin nikahlarını kıyan Başkan Özakcan, kendilerine fincan takımı hediye etti.

Daha sonra resim sergi salonu davetliler tarafından gezildi. Son olarak Muzaffer İzgü’nün adı verilen konferans salonu için tekrar kurdela kesildi. İzgü’nün çocuklarının da katılımıyla açılan konferans salonunda, İzgü’nün hayatını anlatan slay gösterimi izlendi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler