Takip Et

SON DAKİKA

Ulukonak Özel Kız Apart, Efeler'de Açıldı

15 Ağustos 2019, Perşembe 17:25

     


Kız öğrencilere faaliyet gösterecek olan Ulukonak Özel Kız Apart, Efeler’de açıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kız öğrencilere faaliyet gösterecek olan Ulukonak Özel Kız Apart, Efeler Orta Mahalle Doğu Gazi Bulvarı'nda açıldı. Kaliteli ve güvenli hizmet felsefesiyle yola çıkan Ulukonak Özel Kız Apartı, Tek kişilik, 3 kişilik ve 4 kişilik odalar ile yaklaşık 75- 80 kız öğrenciye hizmet verecek.

Ulukonak Kız Apart’ın açılış törenine Efebel A.Ş. Başkan Yardımcısı Altan Güney, Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Asar, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim üyesi Yaşar Ulu ve çok sayıda davetli katıldı.

"GÜÇ BİR İŞE İMZA ATTIKLARI İÇİN KUTLUYORUM"

Kurdele kesme töreninde açılış konuşmasını yapan Efebel A.Ş. Başkan Yardımcısı Altan Güney, “Gençlerimizin yurt gereksinimini karşılamak üzere açılışını yaptığımız Ulukonak Özel Kız Apart’ın kurucusu Halil Alhan, eşi ve çalışanlarını güç bir işe imza attıkları için kutluyorum. Başarılı ve faydalı bir dönem geçirmelerini temenni ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

"ÖĞRENCİLERİN İHTİYACI DOĞRULTUSUNDA HAREKETE GEÇTİK"

Ulukonak Özel Kız Apart'ın işletmecisi olan Halil Alhan da açılış töreni sonrası değerlendirmelerde bulundu. Efebel A.Ş. Başkan Yardımcısı Altan Güney’e, verdiği güzel mesajlardan dolayı teşekkür eden Alhan, “Öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda harekete geçtik. Kendi çocuklarımıza gösterdiğimiz hassasiyeti öğrencilerimize de gösteriyoruz. Ekibimizin hepsi ayrı ayrı gerekli özeni ve duyarlılığı gösterebilecek kişiler. Ulukonak Özel Kız Apart olarak, birçoğu ailesinden ilk defa ayrılmakta olan ve okumak için Aydın'a gelen gençlerimizin bizlere emanet olduğu bilinci ile hareke etmeye özen gösteriyoruz. İlk süreci bizlerin desteği ile atlatmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Onlarla sorunlarını, mutluluklarını paylaşıyoruz. Aileleri gibi ilgilenmeye, yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Güvenilir ve güler yüzlü bir personel kadromuz var. Konforlu ve aile sıcaklığında konaklama imkanı sağlıyoruz. Daha iddialı olmak gerekir ise gençlerimizin ‘’Aydın'daki evi’’ olmayı kendimize görev edindik. ” dedi.

Açılış sonunda davetlilere içecek ve kuru pasta ikram edildi. (CEREN AKBAŞ)







 
Son Eklenen Haberler