Takip Et

SON DAKİKA

İncirliova’da 30 çocuğa bisiklet dağıtıldı

15 Temmuz 2020, Çarşamba 10:17

     


İncirliova Kaymakamlığı öncülüğünde yürütülmekte olan “Yetim ve Öksüz Çocuklarımız Yalnız Değilsiniz Projesi” kapsamında 30 özel çocuğa bisikletleri dağıtılmaya başlandı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ankara Vali Yardımcılığına atanan İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Bilkay Çetinkaya ile birlikte Acarlar Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden çocukları koronavirüs tedbirleri kapsamında ziyaret ederek çocuklarla sohbet etti.

Çocukların diğer istek ve taleplerini de dinleyen Kaymakam Ediz Sürücü, “Yetim ve öksüz çocuklarımız Yüce Allah’ın bizlere birer emanetidir. Peygamber Efendimiz (S.A.V.) bir hadisinde ‘Kim bir yetimin başını Allah rızası için okşarsa, elinin değdiği her saç için kendisine sevap verilir’ diye buyurmuştur. Bir başka hadisinde de; ‘Yetimi görüp gözetmeyi üzerine alan kimseyle ben Cennette işte böyle (iki parmağıyla göstererek) yan yanayız’ buyurmuştur. Kaymakamlığımız olarak projede ortaya çıkan sonuçtan, çocuklarımızın yaşadığı mutluluğu, huzuru görmekten ve onların hayatlarına pozitif katkıda bulunmuş olmaktan mutluyuz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. 2016 yılından beri Kaymakamlığımız öncülüğünde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız tarafından uygulanagelen projemizle Devletimiz ve Kaymakamlığımız olarak kıymetli evlatlarımızın her zaman yanındayız. Şimdiden yavrularımızın Kurban Bayramını kutlar, evlatlarımızı yetiştiren aile büyükleri, anne ve babalarımıza saygılarımı sunarım” dedi.

Çocukların hediye bisikletlerini teslim eden Kaymakam Ediz Sürücü, çocuklara hayatlarında başarılar dileyerek ziyaretlerini tamamladı. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler