Takip Et

SON DAKİKA

Fikr-i Asım Derneği tanıtım toplantısı yapıldı

15 Temmuz 2017, Cumartesi 13:53

     


Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Hareketi Derneği, tanıtım toplantısını Devlet Su İşleri Sosyal Tesisleri’nde yaptı. Toplantıya derneğin ilçe yönetimleri ve üyeleri katıldı.

 

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Hareketi Derneği, tanıtım toplantısı yaptı. Devlet Su İşleri Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıya derneğin ilçe yönetimleri ile dernek üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan dernek başkanı Orhan Işık, yirmi bir ayda 70 il ve 170 ilçede örgütlendiklerini belirtti. 19 ülkede de faaliyet gösterdiklerine dikkat çeken dernek başkanı Işık, Aydın’da 2 ay önce faaliyetlerine başladıklarını söyledi. Işık, “Türkiye’de 70 il, 170 ilçede faaliyet gösteriyoruz. Dünyada da 19 ülkede şubelerimiz bulunmaktadır. Toplam 2 milyon 700 bin üyemiz bulunmaktadır. Derneğimizin amacı atalarımızdan kalan örf, adet, geleneklere sahip çıkmak ve vatanına ve milletine sahip çıkan nesiller yetiştirmektir” dedi.

Aydın’da 5 ilçede örgütleri bulunduğunu açıklayan dernek başkanı Orhan Işık, referandumda da alanlarda olduklarını söyledi. Işık, “16 Nisan Referandumu’nda ‘Evet’ oyu için çalışmalarda bulunduk. Ayrıca geçtiğimiz Ramazan Ayı’nda il kadın kollarımız aracılığıyla muhtaç durumda ki ailelere gıda yardımı yapılmıştır” dedi. (HASAN ALP ŞAHİN)

HABER VİDEOSU

AYDIN VALİLİĞİ'NDEN DAVET

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler