Takip Et

SON DAKİKA

Mesudiye sakinleri ‘'su borularından'’ şikâyetçi

15 Haziran 2017, Perşembe 13:17

     


Efeler’e bağlı Mesudiye Mahallesi sakinleri, içme suyu hattı çalışmaları kapsamında, yaklaşık bir yıldır atıl durumda olan boruların döşenmesini veya mahalleden kaldırılmasını istediler.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Mesudiye Mahallesi sakinleri, DSİ’nin çalışmaları kapsamında, mahallelerine getirilen ve yaklaşık bir yıldır Mesudiye ve Çankaya Caddeleri’nde atıl durumda olan içme suyu kolektörlerinden şikayetçi olduğunu bildirdi.

Mahalle Muhtarı Cemal Zingal, Denge gazetesine yaptığı açıklamada boruların uzun süredir atıl durumda olduğunu dile getirdi. Konuyla ilgili DSİ 21. Bölge Müdürlüğü’nü aradığını belirten Zingal, çalışmanın DSİ Genel Müdürlüğü’nce yapılması nedeniyle Bölge Müdürlüğü’nden somut bir cevap alamadıklarını kaydetti.

İçme suyu kolektörü döşeme işini alan firmanın iflas ettiğine dair iddiların dolaştığını söyleyen Zingal, yetkililerden, bu soruna çözüm bulmalarını talep etti.

Zingal, şunları kaydetti: “Vatandaş geçemiyor, rahatsız oluyor. Geçen gün vatandaşın birisi rahatsızlanmış, doktora gidecek sandalyeyle çıkardılar dışarıya. Bana sürekli şikayete geliyorlar. Bizim de elimizden bir şey gelmiyor. Belediye de buranın kendi sorumluluğunda olmadığını söylüyor.”

 

“EVİMİZE GİRİP ÇIKAMIYORUZ”

Mahalle sakinlerinden Yılmaz Gümüş de, boruların uzun süredir mahallelerinde olduğunu belirterek, “Çalışma yapılacak dediler, böyle kaldı. Daha önce yol ortasındaydı, kenara aldılar. Firmanın iflas ettiğini söylediler. Bu olay böyle devam ediyor. Biz bu durumdan rahatsız olduğumuzu söyledik. Herhangi bir kimse gelip de bununla ilgilenmiyor. Biz boruların kaldırılmasını istiyoruz. Evimin önünde rahatsızlık verici bir olay. Rahat rahat evimize girip çıkamıyoruz. Kimse bu durumdan memnun değil” diye konuştu. (KIVANÇ UĞUR)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler