Takip Et

SON DAKİKA

Kaymakam, orucunu yoksullarla açtı

15 Haziran 2017, Perşembe 12:39

     


Karacasu Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı, Ramazan münasebetiyle yoksul vatandaşlar için pazar yerinde iftar sofrası kurdu. METEM Yemek Hizmetleri Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan iftar yemeğinin servisini de öğrenciler yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı’nın ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğine Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Okan Öztürk, Emniyet Amiri Yuşa Kılıçarslan, Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, Müftü Murathan Aksoy, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdullah Gölcük, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Mustafa Geçmez ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar katıldı.

 

RAMAZAN’IN BEREKETİNİ, GÜZELLİĞİNİ İDRAK EDİYORUZ

Kaymakam Büyüknalçacı, başta çocuk ve yaşlılar olmak üzere konukları ile birebir ilgilendi. Okunan dualar eşliğinde orucunu vatandaşlarla açan Kaymakam Büyüknalçacı, yemeğin ardından İlçe Müftüsü Murathan Aksoy, dua okuyup Ramazan ayının mübarek olmasını diledi. Ardından söz alan Kaymakam Büyüknalçacı, Ramazan’ın bereketi, güzelliği, birleştirici gücünü bir kez daha idrak etmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Davetine icabet eden konuklarına ve yemeklerin hazırlanması ve sunumunda emeği geçen METEM öğrencilerine teşekkür ederek hayırlı Ramazanlar diledi.

 

YAŞLI KADININ AYAĞINA GİDİP GÖNLÜNÜ ALDI

Büyüknalçacı, yemeğe sırf kendisini görmek için gelen 84 yaşındaki Fatma Güden’in yanına gidip ona sarılıp sohbet etti. Kaymakamı görmek istediğini söyleyip ayağına getiren yaşlı nine halini hatırını sorup kendisiyle yakından ilgilenen Kaymakam Büyüknalçacı’yla sohbet ederken duygulanıp gözyaşlarını tutamadı. Kaymakam evine de ziyaret edeceğini söyleyerek gönlünü aldı. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler