Takip Et

SON DAKİKA

20 emniyet mensubu ödüllendirildi

15 Haziran 2017, Perşembe 17:05

     


Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 20 personel, çeşitli görevlerde gösterdikleri başarılar nedeniyle çeyrek altınla ödüllendirildi. Polis memuru Ahmet Bayındır ödülünü, şehit polis İbrahim Karaaslan’ın ailesine hediye etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 20 personel, başarılı çalışmalarından ötürü ödüllendirildi. Aydın Polis Evi’nde düzenlenen törenle, başarılı personele ödülleri takdim edildi. Törene Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve çok sayıda emniyet mensubu katıldı.

Törende konuşan Dr. Rahmi Baştuğ, “Bugün burada, mesleki formasyon anlamında başarı sağlayan arkadaşlarımızı ödüllendirmek için bir araya geldik” dedi. Baştuğ, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yaptıkları işi sokakta adım adım, kendilerinden fedakarlık ederek, gayret göstererek, birebir takip eden ve neticesini, hem hukuk bilgisiyle hem olay yeri inceleme tekniğiyle, en güzel şekilde takip eden arkadaşlarımızla, diğer arkadaşlarına örnek olması için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Özellikle yeni mesleğe başlayan personelin, örnek alabileceği meslek büyüklerinin var olduğunu göz önünde bulundurmak zorundayız. Terör saldırılarının hedef gözetmeksizin sivil ve masumlara zarar verdiği günümüzde, terör eylemlerinin şiddetinin boyut yüksekliği göz önüne alındığında, mesleki bazda örnek olabilecek personelin seçimi, başarılarının ödüllendirilmesi ayrıca önem arz etmektedir. Bu çerçevede, mesleki anlamda başarı gösteren tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.”

Törende Komiser Yardımcıları Emre Özçelik, Salih Koçak ve Gökhan Yüksel ile polis memurları Levent Boyraz, Erkan Özen, Emrah Duran, Şefik Yılmaz, Yılmaz İncesu, Levent Taşdan, Mehmet Bora Karayılanlı, Ahmet Bayındır, Mehmet Çiftçioğlu, Metin İnel, Rıza Gündoğan, Çetin Demir, Cem Sözen, Zafer Kumlu, Meryem Urcan, Sefa Çulha ve Hasan Diler ödüle alan emniyet mensupları oldu. Ödülleri, Aydın İl Emniyet Müdür Rahmi Baştuğ ile emniyet müdür yardımcıları Tan Sağoğlu, Aykut Uyan ve Erdal Erkan Azak verdi.

 

ÖDÜLÜNÜ ŞEHİT AİLESİNE HEDİYE ETTİ

Polis memuru Ahmet Bayındır ödülünü, geçtiğimiz aylarda Aydın’daki bir trafik kazasına müdahale ederken şehit polis İbrahim Karaaslan’ın ailesine hediye etti. Bayındır’ın tavrı, emniyet mensuplarından takdir topladı.

 

SU KANALINA ATLAMIŞTI

Ödüllendirilen polis memurlarından biri de Asayiş Şube Müdürülüğü'nde görevli Yılmaz İncesu'ydu. Efeler'de 19 Mayıs günü yaşanan olayda, tansiyonu düşen 79 yaşındaki Reyhan Yüksel su kanalına yuvarlanmıştı. Yılmaz İncesu, su kanalına girip Reyhan Yüksel'i kurtarmıştı. (NACİ ERİŞ)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler