Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın şehidini uğurladı

15 Mart 2024, Cuma 15:31
Son güncelleme: 15 Mart 2024, Cuma 20:41

     


Aydın’ın Efeler İlçesi’nde düzenlenen askeri tören ile Şehit Hava İstihkam Uzman Çavuş Ercan Güven uğurlandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Konya 3. Ana Jet Üssü’nde dün öğle saatlerinde düşen uçağın düştüğü yerde çalışma yapan iş makinesi operatörü Hava İstihkam Uzman Çavuş Ercan Güven şehit olmuştu. Evli ve 1 çocuk babası Şehit Ercan Güven, saat 11:00 sıralarında memleketi Aydın’a getirildi.

Şehit Ercan Güven’in naaşı, Girne Mahallesi’ndeki baba ocağına getirildi. Baba Yusuf Niyazi Güven ile annesi Hatice Güven başta olmak üzere aile bireylerinin güçlükle ayakta durabilirken, edilen dua ve alınan helalliğin ardından şehidin naaşı Yavuz Sultan Selim Camii’ne, askeri tören ile geldi. Cuma namazına müteakip Aydın İl Müftüsü Hasan Güneş’in kıldırdığı cenaze namazının ardından Hava İstihkam Uzman Çavuş Ercan Güven, yine askeri tören ile Kemer Mezarlığı Şehitliği’ne götürüldü. Şehit Güven gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Hava İstihkam Uzman Çavuş Ercan Güven için düzenlenen törene, Askeri erkan başta olmak üzere Aydın Valisi Yakup Canbolat, Aydın milletvekilleri ile siyasi partilerin il ve ilçe temsilcileri, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Aydın İl Emniyet Müdürü Suat Ekici, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı. (ERDAL AYDIN) 

Aydın şehidini uğurladı

HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler