Takip Et

SON DAKİKA

Resim kursundaki çalışmalar göz dolduruyor

15 Şubat 2018, Perşembe 10:17

     


Efeler Belediyesi ile Efeler Halk Eğitim Merkezi İşbirliği’nde gerçekleştirilen Yağlıboya Resim Kursu’nda yapılan çalışmalar göz dolduruyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Yağlı Boya Resim Kursu’na devam eden kursiyerler, Eğitmen Gülderen Hanım Aysal’dan edindiği bilgileri tuvale aktararak başarılı çalışmalara imza atıyor.

 

“ATÖLYEMİZDEN ÇOK MEMNUNUZ”

Kursa yoğun ilgi olduğunu belirten Eğitmen Gülderen Hanım Aysal ise şöyle konuştu: “100’e yakın kursiyerimizle kursumuza devam ediyoruz. Kursumuza yoğun bir katılım ve ilgi var. Atölyemizden de çok memnunuz. Güzel bir ortamda çalışıyoruz. Efeler Belediyesi’ne bağlı personel olmadığım halde kendimi Efeler Belediyesi ailesinden hissediyorum. Bana bunu hissettiren Başkanımız Mesut Özakcan’a çok teşekkür ediyorum. Başkanımız rahatlıkla konuşabildiğimiz, dışarıda karşılaştığımızda selamlaşabildiğimiz, ihtiyaç ve taleplerimizi aktarabildiğimiz biri. Hem bu yakınlığı hem de sanata olan ilgisi için kendisine tüm kursiyerlerim adına minnetlerimi sunuyorum.”

 

“Sanatla ilgilenmek, sanatla yapılan eserleri izlemek hepimiz için hoşça vakit geçirmemizi sağlayan, bizleri yaşama bağlayan ve yaşam kalitemizi arttıran etkinliklerdir” diyen Başkan Özakcan da resim kursuna olan ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler