Takip Et

SON DAKİKA

Didim 75 Gençlik Derneği’nden Esnaf Odası’na ziyaret

15 Şubat 2018, Perşembe 13:17

     


Didim’de faaliyet gösteren 75 Gençlik Derneği, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Didim 75 Gençlik Derneği Başkanı İzzet Sirel ile beraberindeki dernek üyeleri, 21 Ocak’ta yapılan Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu’nda seçimleri kazanan Şerif Erul başkanlığındaki yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dernek üyelerini Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, 2. Başkan Nihat Özçevik, Başkan Yardımcısı Aslan Balakan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Oda Başkanı Şerif Erul, 75 Gençlik Derneği’nin kendileriyle aile bağları kurduğunu belirterek, “Bu dernek çok önemsediğim bir dernek. Başkanlık sürecimde çok misafirim ve ziyaret eden oldu ama ilk defa bu kadar heyecanlanıyorum. Bu dernek sadece bizim için değil, oda için çok değerli. Derneğimiz bugüne kadar hep olumlu, olgun çalışmalara imza attı. Biz bir aile olduk, bu bağ hiç kopmayacak. Hep beraber daha güzel çalışmalara imza atacağız. Derneğimizin siyasi partilerle bir alakası yok ve kapısı herkese açık. Seçim sürecinde desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Didim 75 Gençlik Derneği Başkanı İzzet Sirel ise Başkan Erul ve yönetimine 'hayırlı olsun' temennisinde bulunurken, “Biz artık bir dernek vasfından çıkıp bir aile olduk. Tüm arkadaşlarımız bu birlikteliği bu şekilde görüyor. Bundan sonra sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah ilçemiz, esnafımız ve ülkemiz için hayırlı işlere imza atılır” diye konuştu. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler