Takip Et

SON DAKİKA

Yaşlı adamın imdadına özel halk otosu şoförü yetişti

15 Ocak 2021, Cuma 13:56

     


Efeler’de seyir halindeki özel halk otobüsü şoförü Murat Balcıoğlu (37), kaldırımda hareketsiz vaziyette yatan yaşlı adamın imdadına koştu. Şoför Balcıoğlu yaşlı vatandaş için 112 ekibini çağırarak kendisini sağlık görevlilerine teslim etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Özel Halk Otobüsleri’nin Efeler’deki 12 numaralı hattında çalışan 09 M 0006 plakalı araç şoförü Murat Balcıoğlu, Çine Caddesi’nde kaldırımda bir vatandaşın yerde yattığını gördü. Hemen aracından inen şoför Balcıoğlu, 80 yaşlarında olduğu belirtilen yaşlı adam için 112 sağlık ekiplerine bilgi verdi. Çevredeki vatandaşların da yardımı ile ayağa kaldırılan vatandaşın tansiyon hastası olduğu öğrenildi. Ayağa kaldırılan yaşlı adam tekrar yere yığılınca oturtularak sağlık ekiplerinin gelmesi beklendi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yaşlı adam hastaneye götürüldü.

Kendisinin 15 yıllık dolmuş şoförü olduğunu belirten Murat Balcıoğlu, “Şehiriçi özel halk otosu şoförü olarak zaman zaman bu tür olaylarla karşılaşabiliyoruz. Saat 11.30 sıralarında Çine Caddesi’nde kaldırımda bir vatandaşı görünce hemen müdahale ettim. 112 ekipleri de kısa sürede olay yerine geldi ve yaşlı amcayı hemen hastaneye sevk ettiler. Umarım amcanın sağlık durumu iyidir” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler